Eurisko a lansat un nou proiect rezidential in Bucuresti

Joi, 29 Noiembrie 2007, ora 15:56
1229 citiri
Eurisko a lansat un nou proiect rezidential in Bucuresti

Eurisko a lansat luna aceasta un nou proiect rezidential, Estia Residence, care va fi dezvoltat in Capitala, in apropiere de Lacul Tei si va include 79 de apartamente, au informat joi reprezentantii companiei.

Estia Residence este un complex rezidential cu 79 de apartamente, care va fi construit pe o suprafata de teren de 1.941 metri patrati in proximitatea Lacului Tei. Complexul este structurat pe 15 niveluri cu tot cu parter si trei niveluri de subsol, din care doua pentru garaje si unul pentru spatii anexe. Etajele curente includ apartamente cu doua pana la patru camere, realizate pe unul sau pe doua niveluri (duplex).

"Estia Residence se afla in apropierea centrelor comerciale Carrefour, Selgros, Metro, Bricostore, Ikea si la 10-15 minute de aeroporturile internationale Henri Coanda si Aurel Vlaicu. Accesul spre Estia Residence se face dinspre B-dul Barbu Vacarescu si B-dul Lacul Tei cu acces din strazile Tuzla si Gheorghe ?erban", a precizat key account manager, Residential Sales Eurisko, Octavian Gilmeanu.

Eurisko Consulting a fost fondata in 1997 la Bucuresti si are in prezent aproape 100 de consultanti la nivel national.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.