Vladescu: listarea la bursa a FP a intrat in linie dreapta

Marti, 09 Februarie 2010, ora 11:50
1180 citiri
Vladescu: listarea la bursa a FP a intrat in linie dreapta

Listarea Fondului Proprietatea la Bursa din Bucuresti a intrat in linie dreapta, urmatorul pas fiind semnarea contractului renegociat cu Franklin Templeton, care va avea loc la scurt timp dupa AGA din 10 februarie, a declarat marti ministrul finantelor, Sebastian Vladescu.

El a precizat ca, in discutia legata de administrarea portofoliului si a Fondului, sustine varianta legala, care presupune administrarea de catre Franklin Templeton atat a portofoliului, cat si a FP.

Potrivit contractului renegociat, fondul american va primi un onorariu de 0,379% din valoarea medie a activului net pe ultimele trei luni si 0,1% din activ pentru administrarea FP.

Intrebat ce se va intampla cu participatiile FP la Hidroelectrica si Nuclearelectrica, ce urmeaza sa fie integrate in noile structuri energetice Electra si Hidroenergetica, Vladescu a precizat ca Fondul va primi actiuni la aceste doua noi companii.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
Inflația, din nou cap de afiș – TradeVille
Inflația, din nou cap de afiș – TradeVille
Tranzacții Cu 70% In Creștere, La BVB Cei mai activi 10 brokeri de la BVB au intermediat tranzacții de 7.6 mld. RON în primul trimestru al anului 2024, în creștere cu 70% față de aceeași...
#bursa, #fp, #listare, #vladescu , #stiri Sebastian Vladescu