Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Videanu, Seitan si Vladescu au primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Videanu, Seitan si Vladescu au primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Comisiile reunite din cele doua Camere ale Parlamentului au dat azi aviz favorabil pentru ministrul Finantelor Publice,Sebastian Vladescu, ministrul Economiei, Adriean Videanu si cel al Muncii, Mihai Seitan, potrivit NewsIn. 

Ministrul desemnat al finantelor publice, Sebastian Vladescu, a primit marti aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament, cu 36 voturi pentru, 2 impotriva si nicio abtinere.

Ministrul desemnat al Economiei,Adriean Videanu, a primit marti aviz favorabil din partea Comisiilor economice, de industrii si pentru privatizare din cele doua Camere ale Parlamentului, cu 39 de voturi pentru si 17 impotriva.

Ministrul desemnat al Muncii, Mihai Seitan, a primit, marti, aviz favorabil in comisiile reunite de Munca si Egalitate de Sanse din Parlament, cu 38 voturi pentru, 17 impotriva si 3 abtineri.

Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu a votat in favoarea numirii lui Seitan, in vreme ce liderul PNL Ludovic Orban a votat impotriva. 

Ministrul desemnat al Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a primit marti aviz favorabil in comisiile reunite de administratie publica si agricultura din Parlament, cu 53 de voturi pentru, 8 impotriva si nicio abtinere.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 988 ori
Citeste mai multe desprecomisii parlamentare seitan videanu vladescu