Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

UE va face investitii de tip greenfield in Romania - 15 Martie 2006

UE va face investitii de tip greenfield in Romania - 15 Martie 2006

Sebastian Vladescu s-a aflat in perioada 12-14 martie la Bruxelles, pentru o serie de intalniri cu inalti oficiali europeniSebastian Vladescu s-a intalnit cu comisarul european pe probleme de concurenta, Neelie Kroes, pe agenda discutiilor aflandu-se teme legate de pozitia Directiei Generale de Competitie din cadrul Comisiei Europene fata de cofinantarea de catre Romania a fondurilor europene si fata de scheme de ajutor de stat pentru posibile investitii de tip greenfield in Romania.

Cei doi oficiali au mai discutat despre finalizarea contractului de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) si stabilirea unei linii de comunicatie tehnica directa intre MFP si Directia Generala de Competitie, linie de comunicatie care sa nu afecteze pozitia de independenta a Consiliului Concurentei din Romania.

Sebastian Vladescu participa si la Consiliul EcoFin, intalnirea de lucru a ministrilor de finante din UE si tarile in curs de aderare. Pe agenda Consiliului EcoFin se afla subiecte legate de contributia Bancii Europene de Investitii (BEI) la promovarea cresterii economice si a scaderii somajului, de implementarea Pactului pentru Stabilitate si Crestere, de implementarea procedurii de deficit excesiv, prioritati pentru bugetul UE din 2007

Bloombiz.ro

Nextcar.ro - Viitoarea ta masina te asteapta! Masini noi si second-hand.

Investmania.ro - Primesti 10.000 vRON si inveti sa investesti pe Bursa !

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 943 ori