Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Premierul Tariceanu prezinta la Bruxelles directiile de actiune ale Romaniei

Premierul Tariceanu prezinta la Bruxelles directiile de actiune ale Romaniei

Premierul Calin Popescu-Tariceanu are luni si marti la Bruxelles o serie de intalniri cu oficiali europeni, pentru a le prezenta masurile luate in vederea indeplinirii angajamentelor asumate de Romania si directiile de actiune pentru perioada urmatoare.

Primul ministru va avea intrevederi cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, comisarul european pentru justitie, libertati si securitate, Franco Frattini, comisarul european pentru probleme economice si monetare, Joaquin Almunia, comisarul european pentru concurenta, Neelie Kroes De asemenea, seful executivului se va intalni cu Joseph Borell, Presedintele Parlamentului European, si cu Elmar Brok, presedintele comisiei de afaceri externe a Parlamentului European.

In cadrul vizitei, premierului Tariceanu va avea o intalnire de lucru cu membrii Misiunii Permanente a Romaniei la UE, in cadrul careia se va aborda problema promovarii Romaniei in Uniunea Europeana. Primul ministru se va intalni si cu parlamentarii romani, observatori in Parlamentul European, pentru a discuta despre modul in care interesele Romaniei pot fi reprezentate mai bine in Parlamentul European.

Premierul se va intalni cu studenti, masteranzi si tineri experti romani angajati in institutiile de la Bruxelles, pentru a afla cu ce probleme se confrunta acestia, ce viziune au asupra modului in care evolueaza Romania in procesul de pregatire a aderarii la UE si ce le poate oferi Guvernul, pentru a veni in sprijinul lor.

Primul ministru va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrul integrarii europene, Anca Boagiu, si ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu.

Averea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 611 ori