Bugetul Ministerului Economiei, discutat in prezenta lui Adriean Videanu

Sambata, 09 Ianuarie 2010, ora 18:19
1435 citiri
Bugetul Ministerului Economiei, discutat in prezenta lui Adriean Videanu

Comisiile de buget-finante discuta, sambata, bugetul Ministerului Economiei, in prezenta ministrului Adriean Videanu, acesta fiind primul dintre ordonatorii principali de credite prezenti la discutarea bugetului institutiei pe care o gestioneaza.

Presedintele Comisiei de buget-finante din Camera, deputatul PSD Stefan Viorel, a dat citire tuturor ordonatorilor principali de credite, el criticand faptul ca acestia nu au venit la discutarea propriului buget, conform Mediafax.

"Domnul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, este? Nu este! Domnul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, este? Nu este! Domnul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, este? Nu este!", a spus Viorel Stefan.

Modul sau de citire a ordonatorilor principali de credite a condus la reactia promta a democrat-liberalilor, care i-au reprosat ca face acest lucru pentru a se vedea la televizor ca ministrii nu au venit la dezbaterea bugetelor propriilor ministere, in conditiile in care acestia nici nu au fost anuntati.

Dupa ce Viorel Stefan a dat citire tuturor ordonatorilor principali de credite, constatand ca niciunul dintre acesti nu este prezent, ministrul Economiei, Adriean Videanu a intrat in sala de sedinte.

#buget, #minister, #economiei, #adriean, #videanu , #stiri Sebastian Vladescu