Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bugetul de stat pentru 2006 va fi aprobat saptamana viitoare

Bugetul de stat pentru 2006 va fi aprobat saptamana viitoare
Guvernul a analizat bugetul de stat pentru 2006, acesta urmand sa fie aprobat saptamana viitoare, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu."Au fost analizate venituri bugetare, in baza parametrilor macroeconomici stabiliti si, in functie de veniturile existente, au avut loc discutii legate de cheltuirea acestor resurse. Am avut in vedere si necesitatea concentrarii pe actiunile prioritare pe 2006", a declarat Sebastian Vladescu.
Fiecare ministru a prezentat necesitatile financiare generale ale institutiei pe care o conduce, precum si pe cele legate de integrarea europeana.

"In cursul saptamanii viitoare bugetul va fi prezentat Guvernului, astfel incat termenul legal de prezentare in Parlament sa fie respectat", a precizat ministrul Finantelor.

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a convocat Guvernul intr-o sedinta speciala pentru luni, 10 octombrie, pentru a aproba bugetul pe anul 2006, astfel incat sa fie transmis Parlamentului in termenul legal.

Potrivit legii, Executivul trebuie sa depuna bugetul in Parlament pana pe 15 octombrie 2005.

Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 609 ori