Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Restart 2014: Finantarea sanatatii din Fonduri Europene Structurale si de Investitii

Restart 2014: Finantarea sanatatii din Fonduri Europene Structurale si de Investitii
Incepand cu 1 ianuarie 2014, Romania a intrat in cel de-al doilea ciclu de programare financiara europeana de la aderarea sa la Uniunea Europeana, pe 1 ianuarie 2007. Dupa sapte ani de experienta, Romania se pregateste pentru accesarea fondurilor europene structurale si de investitii 2014-2020.

In acest context, pe 27 februarie 2014, la Bucuresti, Revista Politici de Sanatate, editata sub egida Equity in Health Institute, organizeaza un eveniment in premiera in Romania: Conferinta Internationala RESTART 2014: Finantarea sanatatii din Fonduri Structurale si de Investitii 2014-2020, sub auspiciile Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) si Comisiei pentru Sanatate Publica din Senatul Romaniei.

Scopul acestei conferinte este de a aduce impreuna vorbitori de renume national si international, pe teme de finantare a sanatatii din Fondurile Europene Structurale si de Investitii in exercitiul bugetar 2014-2020, si de a identifica cele mai bune practici si directii pentru atragerea fondurilor in proiectele pentru sanatate din Romania.

La eveniment vor participa peste 200 de invitati din domeniul sanitar, reprezentanti ai institutiilor de la Bruxelles, reprezentanti ai autoritatilor de management, reprezentanti ai ministerelor responsabile de alocarea fondurilor europene pentru sanatate, mass media.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1897 ori