NEPI a lansat o platforma de donatii online care trimite banii direct in contul Crucea Rosie Romana

Luni, 30 Martie 2020, ora 13:41
1887 citiri
NEPI a lansat o platforma de donatii online care trimite banii direct in contul Crucea Rosie Romana

NEPI Rockcastle, principalul investitor si dezvoltator de proprietati comerciale din Europa Centrala si de Est, lanseaza cea de-a doua etapa din campania menita sa sprijine lupta impotriva Covid-19.

Astfel, incepand de astazi, platforma de donatii online este activa la adresa doneaza.nepirockcastle.com, iar toate fondurile colectate prin acest portal merg direct in contul Crucea Rosie Romana.

Procesul de donare dureaza doar cateva secunde si poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Persoanele care doresc sa sprijine eforturile echipelor medicale pot alege fie dintre cele 3 sume predefinite sau pot completa singure valoarea donatiei.

Ulterior, plata se face, in siguranta, prin intermediul unui procesator autorizat si ajunge la fel de repede in contul Crucea Rosie Romana.

Izolarea de comunitate nu inseamna si izolarea de cei aflati in prima linie a razboiului cu noul virus, de aceea sumele pe care clientii NEPI Rockcastle, si nu numai, le doneaza vor fi distribuite catre spitalele unde sunt tratati pacientii infectati cu Covid-19, in functie de necesitatile si urgentele cadrelor medicale.

Mai mult, pe langa sprijinul financiar, cei care doresc isi pot exprima sustinerea si prin cuvinte.

Platforma include si un spatiu unde pot fi transmise mesaje pentru toti cei aflati la datorie in aceasta lupta contra-cronometru, urmand ca toate gandurile bune sa fie transmise medicilor, asistentelor, ambulantierilor, personalului auxiliar si tuturor celor din spitale care fac eforturi uriase in aceasta perioada.

Niciodata nu este prea tarziu sa ajuti, de aceea campania de donatii va ramane activa pana cand criza va fi depasita.

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este principalul grup de investitii si dezvoltare imobiliara din Europa Centrala si de Est.

Grupul detine un portofoliu de proprietati exceptionale, avand o pozitie dominanta in Romania, Polonia si Slovacia si o prezenta puternica in Croatia, Bulgaria, Ungaria, Republica Ceha, Serbia si Lituania.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timisoara, City Park Mall din Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Galati, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamt, Shopping City Satu Mare, Shopping City Deva, Shopping City Ramnicu Valcea, Shopping City Buzau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#platforma donatii online, #Crucea Rosie Romana , #Stiri Sanatate