Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Medical EXPO, singura expozitie dedicata serviciilor medicale private

Medical EXPO, singura expozitie dedicata serviciilor medicale private


Pentru prima data in Romania, in cadrul unui show de anvergura, publicul larg are acces la toate gama de servicii medicale private intr-un singur loc si in acelasi timp.

Evenimentul reuneste in perioada 8-11 noiembrie la World Trade Center- Bucuresti, cele mai cunoscute clinici private, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii.

Alegerea unei polite de asigurari de sanatate private reprezinta o decizie inteleapta, ce va permite sa beneficiati de o suma de bani importanta in eventualitatea aparitiei unor incidente de nedorit. In acest sens companiile de asigurari sunt pregatite sa va consilieze in perioada evenimentului Medical EXPO in alegerea asigurarii de sanatate ideale pentru tine si familia ta.

Indiferent de varsta, sanatatea este cea mai mare bogatie si ea trebuie protejata si ingrijita. Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii ...toate intr-un mediu armonios, modern, unde timpul pacientului este respectat.

Daca totusi preferati servicii medicale din strainatate, la Medical EXPO gasiti oferte de turism medical, avand astfel acces la tratamente in clinici recunoscute la nivel international.

Program de vizitare:
Joi-Sambata: 10.00- 19.00
Duminica: 10.00- 16.00
Intrarea LIBERA

Organizator: BDOBC Business Center
Partener Oficial: Medicover Romania

Parteneri: Asociatia Romana de Turism Medical, Societatea Nationala de Medicina Familiei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2255 ori