Strangere de fonduri pentru sectia de Pediatrie din Fagaras: Copiii sa fie tratati aici, nu la Brasov sau Sibiu

Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 17:35
3408 citiri
Strangere de fonduri pentru sectia de Pediatrie din Fagaras: Copiii sa fie tratati aici, nu la Brasov sau Sibiu

Fundatia Comunitara Tara Fagarasului va organiza un eveniment pentru strangere de fonduri, destinate dotarii noii sectii de Pediatrie a Spitalului Municipal Fagaras.

"Toti pentru copii!" va avea loc in 28 martie, incepand cu ora 18:00, la Complexul Laguna Albastra. 700 de invitatii sunt puse la dispozitia persoanelor care vor sa contribuie la imbunatatirea conditiilor in care vor fi tratati micii pacienti.

Mai multi artisti au raspuns pozitiv apelului nostru, astfel ca cei prezenti ii vor putea asculta cantand pe: Dana Golet, Adina Rosca si Catalin Doinas, Formatia Analog & Catalin Chiper, Sebastian Stan, Mirela Manescu Felea si Marius Mateoi.

"Fundatia isi doreste o comunitate sanatoasa, iar copiii trebuie sa beneficieze de conditii ideale de tratament. Aici, acasa, nu la Brasov sau Sibiu. Este de inteles ca procesul va fi indelungat, dar imi doresc ca acesta sa nu fie intarziat din lipsa fondurilor. De aceea incercam, prin diferite mecanisme, sa ajutam la strangerea banilor necesari.

'Toti pentru copii!' este un apel pentru intreaga Tara a Fagarasului, deoarece Spitalul Municipal deserveste intreaga zona. Invitatii care vor urca pe scena au raspuns afirmativ, imediat. La fel si companiile, cand le-am solicitat sprijinul in acest demers. Avem incredere, asadar, ca si restul fagarasenilor, indiferent ca sunt parinti sau nu, se vor alatura campaniei si vor participa la evenimentul de la sfarsitul lunii martie", a declarat Cristiana Metea, directorul executiv al Fundatiei Comunitare Tara Fagarasului (foto).

Invitatiile pot fi ridicate, in schimbul unei donatii de 200 de lei/persoana, de la secretariatul Casei de Cultura, de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 17:00.

Firmele care vor sa se implice si sa participe la eveniment pot rezerva locuri in sala. Mai multe informatii se pot obtine la numarul de telefon: 0268 211929.

Persoanele care nu pot ajunge la eveniment au posibilitatea de a dona orice suma doresc, in lei, in contul bancar cu numarul: RO42 RNCB 0472 1365 0835 0001, Banca Comerciala Romana (cu mentiunea - Fond Spital).

Banii stransi de catre Fundatia Comunitara Tara Fagarasului vor fi donati Spitalului Municipal "Dr. Aurel Tulbure" Fagaras - pentru sectia Pediatrie.

Partenerii evenimentului: Complexul Laguna Albastra, Paralela 45, President Hotels & Resort, Forever Flowers & Events, Cofetaria DO&MI, Cofetaria Happy Pie, Simofarm, Optical Place, RED video, Beauty Line, Simo Embroidery, Daruieste Bucurii.

Parteneri media: Fagarasul Tau, Fagaras TV, Star FM, Salut Fagaras, Buna Ziua Fagaras, Nova TV, Super FM.

#Spital Pediatrie Fagaras, #donatii Pediatrie, #Fundatia Comunitara Tara Fagarasului , #Sanatate publica