Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Angajatii statului ar putea fi obligati sa depuna caziere profesionale si medicale

Angajatii statului ar putea fi obligati sa depuna caziere profesionale si medicale


Angajatii statului ar putea fi obligati, pe viitor, sa isi declare studiile si starea de sanatate, se arata in 2 proiecte de lege inregistrate recent la Camera Deputatilor. In cazul in care nu vor depune in timp util documente care sa le ateste parcursul profesional si medical, acestia vor fi sanctionati cu amenda ce poate ajunge pana la 2000 lei.

Un proiect de lege care vizeaza introducerea cazierului profesional a fost depus la jumatatea lunii ianuarie la Camera Deputatilor de deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru.

Practic, conform propunerii legislative, prin cazier profesional se intelege un dosar ce cuprinde o declaratie educationala si profesionala pe propia raspundere, sustinuta de diplome si foi matricole care sa confirme gradul de pregatire, precum si parcursul profesional.

Citeste mai multe despre Angajatii statului ar putea fi obligati sa depuna caziere profesionale si medicale pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1624 ori