Vrei un telefon 4G? Iata cele mai tari modele

Marti, 12 Iulie 2011, ora 00:22
4894 citiri
Vrei un telefon 4G? Iata cele mai tari modele

Intr-o lume a smartphone-urilor, tehnologia 4G este acum esentiala, asa ca producatorii de telefonie mobila fac miscari importante pentru a inlocui 3G cu 4G.

Avantajul este ca aceasta tehnologie va permite transferul de date la o viteza superioara, garanteaza o performanta mai mare in retea si asigura o experienta mai buna pentru utilizatorul final.

Tehnologia LTE (long term evolution - evolutie pe termen lung), cunoscuta si ca tehnologia 4G, a fost demonstrata si in Romania, urmand ca in viitorul apropiat sa se si implementeze. Compania care a dezvoltat aceasta tehnologie la noi in tara este Alcatel-Lucent, firma ce a demonstrat la inceputurile acestui an capacitatile noii retele.

Cum tehnologia 4G ia un avant de nestavilit, pentru a fi gata sa o imbratisati, trebuie sa aveti si un telefon pe masura. Iata astfel un top al celor mai tari telefoane 4G, realizat de PC World.

1. HTC Thunderbolt

Telefonul se poate lauda cu o viteze incredibila la Internet, un ecran mare, de 4,5 inchi, o memorie de 8GB pentru stocare si 768 MB RAM. De asemenea, are o camera de 8 MP si una secundara de 1,3 MP. Neajunsul sau este cel legat de baterie, care tine putin, avand in vedere ca are un acumulator standard, Li-Ion 1400 mAh.

2. Samsung Galaxy S II

De laudat este procesorul sau rapid, Dual-core 1.2GHz si camera de 8 MP, 3264x2448 pixeli, cu autofocus. Dezavantajele sale constau in faptul ca rezolutia ecranului nu este de ultima ora si ii lipseste un movie store. Bateria este ceva mai buna decat a modelului precedent, avand 1650 mAh.

Citeste continuarea pe ziare.com

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#smartphone 4g, #smartphone, #telefoane, #tehnologi 4g, #telefonie mobila , #stiri Samsung