Vrea Samsung sa renunte la Android? Ce spun cateva documente interne

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 15:27
1829 citiri
Vrea Samsung sa renunte la Android? Ce spun cateva documente interne

Procesul privind patentele dintre Apple si Samsung a dus la dezvaluirea unor documente interne care arata cum gandeste fiecare companie despre competitie.

Saptamana trecuta, Samsung a divulgat un document altcatuit de o echipa de vanzari a Apple, care arata ce gandeste creatorul iPhone despre concurenta sa directa cu Android, iar saptamana aceasta Apple a dezvaluit ca vanzarile de tablete Samsung au fost cu mult mai mici decat a anuntat compania, potrivit Vrea Samsung sa renunte la Android? Ce spun cateva documente interne.

Documente interne au dezvaluit modul in care Samsung studiaza nu doar Apple, ci si alti producatori de dispozitive Android si chiar Google, scrie Business Insider.

Analistul Daniel Eran Dilger detaliaza documentele scrise in 2011 si 2012:

- Principala preocupare a Samsung era sa incetineasca cresterea Apple, in documente scriind ca "succesul viitor depinde de amortizarea Apple".

- Samsung nu a considerat HTC si alti producatori de dispozitive Android ca fiind aliati.

- Principalele probleme interne ale Samsung erau brandul slab si calitatea proasta. Pentru a evientia aceste lucruri, documentele arata ca doar in 2011 au fost peste 30 de lansari intarziate ale unor produse Samsung.

- Desi telefoanele Galaxy s-au remarcat datorita sistemului Android, compania a planuit de cativa ani sa renunte la acesta pentru propriul sistem de operare cat mai curand posibil.

Ultimul punct ar putea avea un impact incredibil pe piata telefoanelor inteligente. Samsung are cele mai mari vanzari si profituri printre utilizatorii Android, si este probabil singura companie capabila sa dezvolte un competitor pentru Android si iOS.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#samsung android, #samsung apple, #documente interne Samsung , #stiri Samsung