Samsung Pay: Cum folosesti noul Galaxy S6 la cumparaturi

Luni, 02 Martie 2015, ora 11:55
3639 citiri
Samsung Pay: Cum folosesti noul Galaxy S6 la cumparaturi
Foto: brw.com.au

Samsung a lansat Samsung Pay, un serviciu de plata pe mobil, care le va permite detinatorilor de carduri MasterCard sa-si foloseasca smartphone-ul Samsung Galaxy S6 pentru cumparaturile de zi cu zi.

Samsung Pay, lansat la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona (MWC 2015), furnizeaza o experienta de plata pe mobil sigura si unitara, care va fi disponibila atat la terminalele contactless, cat si la POS-urile traditionale, anunta producatorii intr-un comunicat de presa remis Business24.

Astfel, posesorii noului smartphone isi vor putea utiliza cardul de credit sau de debit MasterCard de la bancile emitente, direct prin Samsung Pay.

"Este o perioada foarte interesanta in evolutia platilor digitale", a spus Ed McLaughlin, Chief Emerging Payments Officer in cadrul MasterCard.

"Avand in vedere ca utilizatorii se bazeaza tot mai mult pe dispozitivele mobile in viata de zi cu zi, ne declaram incantati sa colaboram cu un lider de industrie precum Samsung, pentru a oferi noi optiuni de plata pentru posesorii cardurilor MasterCard din intreaga lume.

Suntem pionieri in inovatia comertului de pe mobil de mai multi ani si, impreuna, livram o experienta de plata digitala si simpla, si sigura."

"Inca de la inceput, viziunea Samsung in ceea ce priveste platile si comertul de pe mobil a fost centrata pe securitate, pe o retea extinsa de acceptare si pe o experienta simpla pentru utilizator.

Prin serviciile de tokenizare ale MasterCard, coroborate cu Transmisia unica de Securitate Magnetica (MST) si tehnologiile NFC ale Samsung, Samsung Pay face posibile platile contactless sigure de pe mobil la majoritatea terminalelor POS NFC sau magnetice traditionale", spune Dr. Injong Rhee, Executive Vice President in cadrul Samsung Electronics.

"Platforma de securitate KNOX dezvoltata de Samsung si autentificarea pe baza de amprenta digitala fac tranzactiile prin Samsung Pay foarte sigure si usor de utilizat."

Cum functioneaza Samsung Pay

MasterCard Digital Enablement Service (MDES) permite utilizarea Samsung Pay de catre posesorii de carduri de credit si de debit MasterCard. In construirea unei experiente de plata securizate, Samsung Pay foloseste metode de criptare standardizate pentru a se asigura ca tranzactiile beneficiaza din plin de una dintre cele mai sigure tehnologii de plata din lume.

Pentru o protectie sporita a utilizatorilor, tranzactiile prin Samsung Pay incorporeaza si componente de securitate suplimentare, care includ tokenizarea prin intermediul MDES si autorizarea de plata prin amprenta digitala sau parola.

Samsung Pay va fi disponibil utilizatorilor din Statele Unite incepand din aceasta vara. MasterCard si Samsung vor face demersuri pentru a lansa Samsung Pay si pe alte piete globale, inclusiv in Coreea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Samsung MasterCard, #Samsung Pay, #Samsung Galaxy S6 plati , #stiri Samsung