Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Samsung, lider pe segmentul telefoanelor mobile

Samsung, lider pe segmentul telefoanelor mobile

Samsung Electronics, lider in furnizarea de telefoane mobile si sisteme de telecomunicatii, continua in acest an sa sustina dezvoltarea industriei telecomunicatiilor prin prezentarea unui portofoliu extins de terminale si noi tehnologii la Congresul Mondial 3GSM din Barcelona, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Telefoanele mobile Samsung echipate cu functii multimedia de calitate, ce pun un accent deosebit pe design, se regasesc in noile serii ULTRA Edition II si ULTRA Special, care vor fi disponibile in prima jumatate a acestui an.

Seria ULTRA Edition II este alcatuita din doua modele slide-up stilate, functionale - ULTRA Edition 10.9 (SGH-U600) si ULTRA Edition 12.1 (SGH-U700), un telefon cu design clamshell metalic - ULTRA Edition 9.6 (SGH-U300) si un model de tip bar - ULTRA Edition 5.9 (SGH-U100).

Terminalele, Samsung SGH - F700, modelul SGH - F520 si modelul SGH - F510 din aceasta noua serie au fost create pentru a aduce utilizatorului experiente multimedia superioare.

La Congresul 3GSM din acest an, Samsung va prezenta cea mai recenta realizare a sa in domeniul dispozitivelor mobile convergente, compatibile cu tehnologia Mobile WiMAX. Prin incheierea parteneriatului intre Samsung si Sprint-Nextel, in august 2006, cele doua companii au stabilit ca vor colabora in cadrul initiativei 4G wireless a operatorului american pentru adoptarea standardului Mobile WiMAX (IEEE 802.16e TDD OFDMA).

Samsung, ca si alti furnizori de tehnologie 4G oferita de Sprint-Nextel, va derula demonstratii live ale Mobile WiMAX, incluzand aplicatii precum tehnologia "push-to-all". Noile dispozitive Mobile WiMAX de la Samsung, SPH-P9000 si SPH-M8100, vor fi utilizate in cadrul demonstratiei, permitand vizitatorilor sa experimenteze personal tehnologia Mobile WiMAX.

SPH - P9000 este un dispozitiv mobil convergent compatibil Mobile WiMAX, care ofera acces wireless broadband si servicii de voce, in timp ce SPH - M8100 este primul dispozitiv ce combina functiile unui PDA si ale unui telefon mobil, compatibil Mobile WiMAX. Multiplele avantaje oferite de Mobile WiMAX vor fi prezentate in exclusivitate prin utilizarea unui dispozitiv dongle USB in cadrul demonstratiilor realizate la Congresul Mondial 3GSM.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1473 ori