Noua generatie Samsung Galaxy S are un procesor quad-core

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 11:31
3265 citiri
Noua generatie Samsung Galaxy S are un procesor quad-core

Oficialii Samsung au confirmat ca noua generatie Galaxy S Smartphone va fi dotata cu un procesor quad-core Exynos 4 Quad. Lansarea Galaxy S Smartphone este programata pentru data de 3 mai, la Londra.

Compania a oferit mai multe informatii despre procesorul quad-core, care "va fi de doua ori mai puternic desi foloseste cu 20% mai putina energie". Acesta va avea 1,4 GHz, potrivit .

Samsung a reusit sa dezvolte acest procesor performant fara sa il faca mai mare decat solutiile dual-core existente.

Pentru a realiza acest cip, Samsung s-a inspirat de la principalii producatori de telefoane mobile de pe piata, intentionand sa isi extinda baza de clienti.

Se asteapta ca noua generatie Galaxy S Smartphone sa fie un competitor puternic pentru Apple iPhone. La inceputul acestei luni, analistul Lee Ka-keun de la Hana Daetoo declara ca Samsung si Apple vor fi prinse intr-o rivalitate puternica, din moment ce ambele isi lanseaza noile smartphone-uri anul acesta.

Cercetarile de plata plaseaza Samsung si Apple foarte aproape una de alta pe segmentul celor mai mari furnizori de smartphone-uri din lume.

La sfarsitul acestui an, si Apple va lansa un procesor quad-core seria A. Dupa ce compania a lansat a treia generatie de iPad cu un procesor dual-core A5X, surse din piata au precizat ca un quad-core A6 va creste performanta iPhone-ului care ar putea fi lansat in octombrie.

#Samsung procesor quad core, #Samsung Galaxy S Smartphone , #stiri Samsung