Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Monitoarele Samsung cu ecran lat sunt certificate de Windows Vista

Monitoarele Samsung cu ecran lat sunt certificate de Windows Vista

Samsung Electronics a obtinut certificatul de compatibilitate cu sistemul de operare Windows Vista - Windows VistaTM Premium Certification - pentru monitoarele sale cu ecran lat, SyncMaster 931BW, SyncMaster 206BW, SyncMaster 226BW, cu diagonale de 19, 20 si 22 de inci, informeaza un comunicat de presa din partea companiei.

Cu noul sistem de operare Windows VistaTM, succesorul sistemului Windows XP, utilizatorii isi pot folosi calculatoarele in conditii de mai mare siguranta. Oferind o gama larga de optiuni pentru divertisment digital si pentru o comunicare mai usoara, Windows VistaTM pune la dispozitie posibilitati de rulare a mai multor aplicatii simultan. Pentru maximizarea suprafetei utile a desktop-ului in timpul rularii Windows Vista, monitoarele cu ecran lat si spectru de putere premium reprezinta alegerea optima. Certificarea Windows VistaTM a fost introdusa de Microsoft si este acordata produselor care raspund in totalitate necesitatilor tehnice ale sistemului de operare Windows VistaTM.

Produsele Samsung care au primit certificarea "Windows VistaTM Premium" satisfac nu doar exigentele impuse pentru Interfata Windows VistaTM User (UI), ci corespund si strandardelor considerabil mai stricte decat cele pentru certificarea de nivel Basic. Anul trecut, Samsung a alcatuit un grup de lucru care urma sa colaboreze indeaproape cu Microsoft pentru certificarea produselor Samsung. Monitoarele cu ecran lat care au obtinut certificarea "Windows VistaTM Premium" au fost prezentate in ianuarie 2006 si poarta inscriptionat logo-ul "Windows VistaTM Premium".

"Ne mandrim in special cu trei dintre produsele noastre, care au obtinut Certificarea Premium", a declarat Young Chul Park, Presedintele Samsung Electronics Austria. "Intentionam sa ne consolidam pozitia de lider in inovatie, lansand noi tipuri de monitoare cu ecran lat, care sa se ridice la inaltimea standardelor impuse de Windows VistaTM. Cele trei noi modele Samsung, SyncMaster 931BW, SyncMaster 206BW si SyncMaster 226BW, se situeaza pe primele locuri in clasamentul monitoarelor compatibile cu sistemul de operare Windows VistaTM.

Monitoarele Samsung cu ecran lat certificate "Windows VistaTM Premium" sunt: SyncMaster 931BW, un model de monitor ce are un contrast dinamic de 2000:1, o rezolutie de 1440 x 900, precum si compatibilitate HDCP. Panoul de tip TN are un timp de reactie de numai 2 milisecunde.Pentru a imbunatati imaginea, modelul este dotat cu aplicatiile MagicBright3 si MagicTune.

Celelalte doua modele sunt reprezentate de SyncMaster 206BW si SyncMaster 226BW;ambele ofera o rata de contrast dinamica de 3000:1 si un timp de reactie de numai 2 milisecunde.Mai mult, monitoarele au functii utile atat pentru uz profesional, cat si pentru acasa. Printre acestea se numara: proportia de 16:10 a ecranului, certificarea "Windows VistaTM Premium", input-ul dual DVI-D si Analog, precum si compatibilitatea HDCP. De asemenea, monitoarele au instalate aplicatiile MagicTune si MagicBright3.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1286 ori