Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HAT Group Co. Romania a lansat modelul Samsung SGH-E590, design semnat Jasper Morrison

HAT Group Co. Romania a lansat modelul Samsung SGH-E590, design semnat Jasper Morrison

HAT Group Co. Romania a lansat la mijlocul lunii iulie modelul Samsung SGH-E590, cu dubla personalitate - camera foto si telefon, Romania aflandu-se printre primele tari din Europa unde a fost lansat modelul SGH-E590, alaturi de alte piete dezvoltate.

SGH_E590_1.jpg6.jpgModelul, al carui design este semnat de Jasper Morrison , are o camera cu 3 megapixeli, player audio care suporta mai multe tipuri de fisiere si radio. Camera foto a modelului E590 are 3 megapixeli, auto-focus si half-shutter, zoom digital 4x si sensor CMOS pentru claritate si acuratete. Meniul camerei de fotografiat este intuitiv si asemanator cu cel al unei camere digitale obisnuite.

Printre functiile acesteia se mai afla videoclip capture printing, care permite imprimarea unei imagini direct dintr-un videoclip, si panorama shot, care faciliteaza compilarea a trei fotografii pentru alcatuirea unei imagini panoramice.

Daca una dintre fetele telefonului are aspectul unei camere foto, cealalta fata cuprinde tastatura si ecranul LCD. Compact si subtire, E590 are un ecran LCD 260K TFT (220x220 pixeli), imaginea trecand automat la pozitia orizontala atunci cand telefonul este folosit pentru a face fotografii. Functia Viewfinder Contrast Augmentation ridica nivelul de vizibilitate atunci cand este nevoie.

Telefonul are o memorie interna de 90 MB, dar exista posibilitatea extinderii acesteia prin introducerea unui card microSD.E590_trepied.jpg6_1.jpg

SGH-E590 nu este numai un telefon cu o camera performanta, ci indeplineste foarte bine si rolul de player audio, care accepta formate precum MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ si WMA. In plus este dotat cu radio si ofera posibilitatea de redare in fundal.

Recent lansatul model Samsung are bineinteles si functii precumBluetooth 2.0 cu redare stereo, USB, MMS. Accesul la internet este asigurat prin WAP 2.0 si Java 2.0.

<b>Bloombiz</b>

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1217 ori