Cele mai tari gadgeturi din 2012

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 14:07
2640 citiri
Cele mai tari gadgeturi din 2012

De la notebook-uri ultra subtiri si usoare, pana la televizoare pe care poti desena, cele  mai tari jucarii tehnologice si ultimele gadgeturi de pe piata au atras privirile in cadrul targului de produse tehnologice IFA din Berlin. Companiile producatoare isi pun sperante mari in aceste noi produse, pentru 2012.

Iata cateva din dispozitivele pe care orice impatimit al tehnologiei si le-ar dori pentru colectia personala, prezentate de CNBC.

Tableta Samsung Galaxy 7.7

Lansata in cadrul IFA 2011, Samsung Galaxy 7.7 Tablet are o grosime de 7.83 milimetri si cantareste doar 335 de grame. Tableta are incorporata tehnologia de display “Super AMOLED Plus”  si dispune de o baterie care rezita pana la 10 ore de redare video, potrivit Samsung.

Prezentarea promotionala a produsului la IFA a fost de scurta durata, insa, din cauza unui ordin judecatoresc pe baza unei dispute cu Apple.

Samsung Note cu “S Pen”

Samsung Galaxy Note are un ecran de 5.3 inci, cel mai mare display disponibil la un smartphone, asta insemnand ca incap mai multe elemente intr-o pagina, perfect pentru prezentari PowePoint, aplicatii de stiri sau pagini web.

Tehnologia “pen input” S Pen permite utilizatorilor sa deseneze si sa trimita imagini scrise de mana si alte notite prin mesaje text si mesagerie instant.

LG Smartscan Mouse

Mouse-ul LG are un scaner incorporat, despre care compania spune ca va deschide o noua era pentru scanere.

Utilizatorii trebuie doar sa dea click pe butonul Smart Scan de pe partea stanga a mouse-ului, apoi sa o treaca peste imaginea pe care vor sa o scaneze.

Imaginea scanata poate fi salvata apoi in diferite formate, sau introdusa in diferite documente sau aplicatii, potrivit LG.

Tehnologia Optical Character Recognision utilizata de LG transforma textul scanat in document Microsoft Word, care poate fi editat mai apoi dupa necesitati.

Sony Personal 3D Viewer

Dispozitivul se aplica pe ochi ca o pereche de ochelari futuristici care iti ofera experienta unui ecran virtual identic cu cel de cinematograf.

Destinat celor care adora  jocurile pe calculator dar si celor care adora filmele, produsul Sony este dotat cu o pereche de casti incorporate pentru a oferi un sunet stereo.

Televizoarele 3D fara ochelari, de la Toshiba

Televizoarele Toshiba creeaza iluzia de adancime fara a fi nevoie sa porti ochelari speciali, prin transmiterea de imagini din diferite perspective care ochiul drept si catre ochiul stang.

Ochelari de firma, speciali pentru 3D

Pentru impatimitii tehnologiei care vor sa arate extrem de interesant cand se uita la  un televizor 3D, Lacoste si Kalvin Klein au realizat o serie de ochelari speciali pentru acest context.

Pretul este asemanator cu cel al unor perechi de ochelari simpli din gamele oferite de aceste branduri.

Cyber-shot TX55

Cea mai subtire camera digitala din lume, Cyber-shot TX55 are o grosime de doar 12.2 milimetri si face poze cu o claritate de 16.2 megapixeli, dar si filmari HD. Ecranul de pe spatele camerei are un ecran tactil de 3.3 inci pentru vizualizare de poze si filmulete.

Panasonic Viera 2D-to-3D Conversion

Panasonic si-a lansat recent linia de televizoare Viera, care include tehnologia de conversie a imaginilor 2D in 3D.

Plasma TV cu “PenTouch” de la LG

Acest televizor poate fi conectat la un computer, iar de la telecomanda se poate activa functia “PenTouch”.

Astfel, utilizatorii pot accesa fisiere create pe calculatorul lor si sa le editeze sau sa le mute pe intreg ecranul. Poti desena si edita documente direct pe ecranul rezistent la zgarieturi, pe care sa le salvezi mai apoi in calculator.

Toshiba Ultrabook

Notebook-ul portabil Portégé Z830 Ultrabook cantareste 1.12 kilograme, are o grosime de 15.9 milimetri si va fi lansat in Europa abia in cel de-al patrulea trimestru din 2011.

#gadgeturi 2012, #smartscan mouse lg, #tableta samsung, #targul ifa berlin , #stiri Samsung