Cel mai scump model TV 3D costa aproape 4.000 de euro

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 14:22
1765 citiri
Cel mai scump model TV 3D costa aproape 4.000 de euro

Dupa ce filmele 3D au adus incasari uriase industriei cinematografiei, producatorii de electronice se adapteaza nevoilor pietei si lanseaza primele televizoare cu tehnologie 3D. Tonul l-au dat cei de la Samsung, insa replica marilor competitori va aparea neintarziat anul acesta. 

"Cel mai scump model existent acum pe piata din Romania costa circa 16.000 de lei, iar pretul viitorului LED 3D nu va fi foarte diferit de acest prag", a declarat, in exclusivitate pentru BUSINESS Magazin, Raul Filip, division manager al Samsung Electronics Romania, potrivit Mediafax.

Filip a mai precizat ca produsele vor aparea la noi incepand cu luna aprilie, iar promovarea acestora va fi una consistenta.

Potrivit division managerului Samsung Electronics Romania, Raul Filip, in tara noastra ponderea televizoarelor LED din totalul vanzarilor din 2009 este de sub 5%.

"O data cu aceasta lansare procentul s-ar putea dubla, insa ramane de vazut ce fac si competitorii, ce planuri o sa aiba de pilda Philips sau LG, dar si cat de focusati vor fi pe aceste produse", sustine Filip, care se arata sigur in ce priveste lansarea din partea competitiei a televizoarelor 3D.

"Zvonurile spun ca, cel mai probabil, lansarile 3D ale concurentei vor veni in a doua parte a anului", completeaza managerul. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#model, # tv, # euro, # 3D , #stiri Samsung