Ce cadouri cauta romanii pe internet

Miercuri, 22 Decembrie 2010, ora 00:23
2832 citiri
Ce cadouri cauta romanii pe internet

Romanii cauta online variantele cele mai bune pentru meniurile pe care le vor servi de sarbatori, cadourile pe care le vor oferi celor dragi, prognoza meteo, precum si modalitati de a se distra la final de an, potrivit Mediafax.

Pe langa aceste informatii, pe majoritatea site-urilor monitorizate de trafic.ro, internautii au efectuat diverse cautari adaptate sarbatorilor de iarna: citate celebre, despre iubire sau despre prietenie, si proverbe, poze cu Mos Craciun, colinde si versuri de colinde, poezii, peisaje de iarna si urari.

Pe site-urile pentru femei, reprezentantele sexului frumos au vrut cel mai mult sa vada ce le spun astrele, dupa care au cautat urari pentru Craciun, au aruncat un ochi pe programul TV, apoi au consultat tarotul. Ele au fost interesate si de semnificatia numelui pe care il poarta, au analizat apoi cele mai bune pozitii pentru a face dragoste, dar si tendintele in materie de modele de unghii sau de verighete. De asemenea, femeile au manifestat interes si pentru felicitari, teste de dragoste si tinute, inclusiv rochii de seara sau mireasa ori tunsori care vor fi la moda anul viitor.

Pe lista preparatelor cu sansele cele mai mari de a se afla pe mesele romanilor de Craciun, conform cautarilor realizate pe site-urile de femei monitorizate de trafic.ro, se afla prajiturile: clatitele, cozonacul, prajiturile de casa, gogosile, torturile si checul. Acestora li se adauga aperitivele festive, dar si ciocolata de casa, salamul de biscuiti, prajitura sau tortul cu mere, ciorbele de perisoare sau de burta, toba de casa, varza calita, musacaua de cartofi, tiramisu, carnatii de casa, sarmalele si salatele, asa cum arata cautarile efectuate pe site-urile de lifestyle. La meniul de sarbatori se mai adauga, potrivit cautarilor de pe site-urile cu tematica diversa, crema de zahar ars si jocurile cu mancare.

Filmele par a fi modalitatea perfecta de petrecere a timpului liber de sarbatori, dupa cum arata cautarile efectate site-urile de arta si cultura monitorizate de trafic.ro, peliculele gratuite si cele online - "filme bune", "erotice" si "horror", indiene, comedii sau povesti de dragoste - fiind la mare cautare, desi nici programele TV nu sunt neglijate.

La sfarsit de an, pe site-urile de prietenii/matrimoniale, interesul cel mai mare a fost manifestat in materie de sentimente, posibilitati de imbunatatire a vietii sentimentale, mesaje de dragoste si placere. Desigur, o parte a celor care au efectuat cautari pe aceste site-uri si-a manifestat interesul si pentru filme, site-uri si clipuri porno, chat online si filme cu sex.

Pe site-urile de cautari si portaluri, jocurile au fost in top in apropierea finalului de an, internautii manifestandu-si interesul si fata de TV, teste psihologice, interpretarea viselor sau bancuri cu Bula.

Concomitent, pentru pasionatii de stiinta si tehnologie, sarbatorile de iarna reprezinta un moment in care noile gadgeturi fac cu ochiul, cele mai atractive fiind diversele modele de telefoanele mobile Nokia, Samsung, iPhone ori Blackberry.

In materie de divertisment, jocurile online, mai ales gratuite, au captat cel mai mare interes, fiind urmate de filmele online gratuite, horoscopul amoros sau zilnic. Jocurile, desenele animate, colindele, desenele si poeziile de Craciun au fost cele mai cautate si pe site-urile din sectiunea Familie /Copii.

In ceea ce priveste site-uri din categoria Afaceri/Comert, calatoriile cu trenul si orarul lor au atras cele mai multe cautari, urmate de supermarketuri, anunturi din diverse domenii, polite de asigurari sau cursul valutar. De interes pentru vizitatorii acestor site-uri au fost si posibile cadouri precum parfumurile originale, hainele, felicitarile de Craciun sau mobilierul de bucatarie, urmate de matrimoniale si urari de Anul Nou.

Si autovehiculele sau componentele lor sunt atractive inainte de sarbatori, cele mai cautate pe site-urile Auto/Moto fiind bikeshop-urile, anvelopele de iarna, jocurile cu masini, piesele auto si masinile second hand.

Loteria, jocurile de bingo si pronosticurile sportive au atras si ele atentia multora, in timp ce internautii interesati de calculatoare si internet au cautat subtitrari noi, tutoriale video, programe de descarcare de continut, jocuri ori diverse gadgeturi.

Cadourile de Craciun, in special cele personalizate, lenjeria intima sau telefoanele mobile au fost cele mai cautate pe site-urile de comert electronic, urmate de decoratiunile de Craciun, cadourile haioase, parfumuri, bijuterii de argint, ornamente sau costume de carnaval ori Craciunita, dar si de sex shop-uri.

In ceea ce priveste turismul si calatoriile, starea vremii a reprezentat cea mai de interes preocupare romanilor in decembrie, aceste date fiind necesare planificarii vacantelor de final de an.

Alaturi de meteo, internautii au vrut sa afle informatii despre mersul trenurilor, ofertele de Revelion ori harti ale Europei, Italiei sau Spaniei.

Hartile online ale diverselor orase din Romania au inregistrat si ele un numar mare de accesari, la fel ca si ofertele agentiilor de turism si oportunitatile de cazare in diverse statiuni, cum ar fi Baile Felix.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
#cadouri, #jocuri, #masini second hand, #telefoane, #turism, #sarbatori , #stiri Samsung