Cauti un telefon elegant? Arunca o privire la Hugo Boss

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
3126 citiri
Cauti un telefon elegant? Arunca o privire la Hugo Boss
Galaxy Ace Hugo Boss

Dupa ce a colaborat de succes cu Giorgio Armani pentru a scoate o editie speciala a Galaxy S, Samsung s-a imprietenit cu Hugo Boss. Fructul acestei cooperari este Galaxy Ace Hugo Boss, cel mai elegant telefon al momentului.

Nu trebuie sa arunci decat o singura privire la acest gadget pentru a-ti da seama de ce Samsung si Hugo Boss spun ca este special croit pentru stilul de viata a clientilor fashion, relateaza Gsmarena.com.

Carcasa neagra cu finisaje mate poarta amprenta tratamentelor speciale primite din partea designerilor de la Hugo Boss.

Insa modificarile aduse acestui telefon nu se limiteaza la exterior. Ace Hugo Boss vine cu wallpaper-e speciale care iti garanteaza faptul ca telefonul tau nu va semana cu restul gadgeturilor de la Ace.

Din nefericire, schimbarile care vin din colaborarea dintre cele doua companii tin doar de eleganta aspectului. In ceea ce priveste hardware-ul, Ace Hugo Boss nu este upgradat fata de varianta originala.

Smartphone-ul are tot un ecran de 3,5 inchi cu o rezolutie de 320x480 de pixeli, un procesor single-core de 800 MHz si o camera de 5 MP.

Samsung Ace Hugo Boss ruleaza Android 2.3.3 Gingerbread si va fi disponibil pe piata foarte curand in magazine selectate de Hugo Boss si online, pe site-urile companiilor producatoare si a vendorilor.

Nu a fost facut public un pret oficial, insa se estimeaza ca telefonul va fi vandut pentru aproximativ 280 de euro. Insa daca iti permiti un costum Hugo Boss, cu siguranta ca pretul telefonului ti se va parea un chilipir.

#smartphone samsung, #samsung galaxy ace hugo boss, #smartphone scump , #stiri Samsung