Samsung reintroduce o funcție foarte utilă pentru ecranul telefoanelor

Miercuri, 10 Aprilie 2024, ora 17:45
0 citiri
Samsung reintroduce o funcție foarte utilă pentru ecranul telefoanelor

Samsung a început recent să lanseze actualizarea One UI 6.1 pentru dispozitivele sale, reintroducând o caracteristică vitală pentru durabilitatea ecranelor OLED ale seriei Galaxy S23 și alte dispozitive compatibile. Actualizarea vine în urma îndepărtării protecției împotriva arderii ecranului în versiunea anterioară de software, One UI 6.0, bazată pe Android 14.

Funcția de protecție împotriva arderii, cunoscută și sub numele de "burn-in protection", este esențială pentru prevenirea deteriorării permanente a ecranelor OLED. În trecut, software-ul Samsung muta subtil pictogramele din bara de stare pentru a preveni ca acestea să lase urme permanente pe ecran, în special în cazul utilizării prelungite a telefonului.

Deși protecția a fost menținută pentru bara de navigare și funcția Always On Display, eliminarea ei pentru bara de stare a venit cu îngrijorări pentru utilizatori.

Samsung reintroduce funcția prin actualizarea One UI 6.1

Cu toate acestea, conform 9to5Google, ultima actualizare, One UI 6.1, readuce această funcție esențială, restabilind mișcarea subtilă a pictogramelor din bara de stare pentru a minimiza riscul de arderi ale ecranului. Această îmbunătățire a fost confirmată în mod special pe dispozitivul Galaxy S23 Ultra, modelul care a atras inițial atenția asupra eliminării protecției în versiunea anterioară de software.

Actualizarea One UI 6.1 este în proces de lansare și va fi disponibilă în etape pentru o serie de dispozitive, incluzând nu doar seria Galaxy S23, dar și modelele Z Fold 5, Z Flip 5 și tableta Tab S9. Pe lângă reintroducerea protecției împotriva arderii, actualizarea aduce și alte îmbunătățiri, inclusiv funcții noi bazate pe AI și alte ajustări menite să îmbunătățească experiența utilizatorului.

...citeste mai departe despre "Samsung reintroduce o funcție foarte utilă pentru ecranul telefoanelor" pe Ziare.com

Viitorul este aici! TCL prezintă primul prototip funcțional de smartphone tri-fold
Viitorul este aici! TCL prezintă primul prototip funcțional de smartphone tri-fold
TCL CSOT (TCL China Star Optoelectronics Technology) a dezvăluit un prototip funcțional de smartphone tri-fold, marcând un progres semnificativ în domeniul ecranelor pliabile. Acest dispozitiv...
#Samsung, #software, #functii, #ecran , #Stiri Internet