Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 23:41
333 citiri
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
FOTO PhoneArena

În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de firmware.

Aceasta nu este prima dată când compania se confruntă cu astfel de probleme. În 2022, Samsung recunoștea că o actualizare de firmware neadecvat testată a accelerat manifestarea defectelor fizice ale ecranului la seria Galaxy S20, defecte care au fost remediate gratuit pentru telefoanele aflate în garanție, scrie PhoneArena.

Recent, utilizatorii seriei Galaxy S21, inclusiv modelele S21 Ultra și S21 FE, au început să observe linii verzi pe ecranele lor, susținând că problema a apărut imediat după o actualizare de firmware distribuită în luna aprilie. Aceștia acuză că Samsung solicită plata pentru reparația acestor defecte, chiar dacă ar putea fi cauzate de actualizarea software-ului.

Ce spun oficialii Samsung

Samsung insistă că astfel de defecte sunt comune și pot apărea în mod natural odată cu utilizarea dispozitivelor pe termen lung. Compania a adăugat că noile probleme pot fi rezultatul accelerării unui defect hardware preexistent.

Această situație lasă mulți utilizatori într-o poziție dificilă, întrucât multe dintre dispozitivele afectate nu mai sunt acoperite de garanție, iar Samsung nu pare dispusă să ofere reparații gratuite fără o analiză care să demonstreze direct legătura dintre actualizare și defect.

...citeste mai departe despre "Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung" pe Ziare.com

Google lansează Android 15 Beta 2 cu noi funcții. Lista completă de actualizări
Google lansează Android 15 Beta 2 cu noi funcții. Lista completă de actualizări
Cu ocazia evenimentului Google I/O 2024, Google a lansat versiunea beta 2 pentru sistemul de operare Android 15. Aceasta este prima versiune care poate fi testată și pe alte dispozitive, nu doar...
Honor lansează Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori. Cum se poate accesa
Honor lansează Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori. Cum se poate accesa
Honor a anunțat disponibilitatea Android 15 Beta 1 pentru dezvoltatori începând cu 10 mai. Primele dispozitive care vor primi această actualizare sunt Honor Magic6 Pro și Honor Magic V2. Acest...
#Samsung, #galaxy, #software , #Stiri Internet