VIDEO Cum va arata viitorul in conceptul Samsung

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 09:15
1928 citiri
VIDEO Cum va arata viitorul in conceptul Samsung

Samsung, firma recunoscuta in piata pentru ca produce unele dintre cele mai performante si inovative ecrane din lume, si-a facut public conceptul despre cum vor influenta aceste ecrane viitorul.

De la cana cu cafea pana la automobile, ecranele tactile vor fi prezente in viata noastra, in prezent fiind multe companii care lucreaza la imbunatatirea si diversificarea atat a serviciilor disponibile pe internet, cat si a modalitatilor de afisare a informatiilor.

Samsung a facut public un film in care se pune accent pe "The Internet Of Things", care arata ca oamenii vor sa fie conectati tot timpul la Internet, conexiune care urmeaza sa fie disponibila prin toate obiectele din viata noastra.

Acesta aduce aminte de concepte care, in urma nu cu multi ani, erau imaginatia scriitorilor, scenaristilor si regizorilor, de la desenele animate "Jetson Family" la Star Trek.

In prezent, multe companii, printre care SmartThings, Nest si Cisco, lucreaza la dezvoltarea acestui concept, incercand sa "conecteze" la Internet cat mai multe dintre obiectele folosite zilnic.

Conceptul Samsung arata ca in viitorul nu indepartat, informatiile, care au devenit mai mult decat necesare, vor putea fi citite si de pe obiectele casnice "banale".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concept samsung, #internet utilizatori, #ecrane samsung , #Investitii