Cum sa controlezi aerul conditionat cu smartphone-ul?

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 15:27
1839 citiri
Cum sa controlezi aerul conditionat cu smartphone-ul?

Samsung Electronics Co., Ltd, aduce imbunatatiri Seriei K (modelul Jungfrau Black), un sistem de aer conditionat de top. Noutatea in ceea ce priveste Jungfrau Black o reprezinta posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului.

In plus, cu functia Double Saving se reduce consumul de energie cu pana la 80%, iar functia Double Cleaning pune la dispozitie un filtru Full HD si un generator de ioni, denumit S-Plasma.

Datorita tehnologiei avansate Samsung Double Saving, Seria K a atins standardul mondial Energy Efficient Ratio, reducand astfel consumului de energie cu pana la 80%, indiferent daca aparatul este in functiune sau este oprit. Atunci cand aparatul este in uz, tehnologia Smart Inverter mentine temperatura constanta, fara oprirea si pornirea continua a compresorului, reducand astfel cantitatea de energie irosita.

Jungfrau Black nu este doar un sistem de racire, ci si unul de incalzire. Utilizatorii vor selecta temperatura dorita, iar aparatul va activa automat functia de racire sau de incalzire pentru a mentine temperatura constanta. Dispozitivul vine cu o noutate in privinta controlului, oferind posibilitatea de setare prin Wi-Fi, cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphone-urile Android.

O alta imbunatatire adusa Seriei K este sistemul de purificare, numit Double Cleaning, care filtreaza aerul in doua etape. In prima faza, filtrul Full High Density ofera o performanta sporita prin eliminarea particulelor microscopice de praf si prin purificarea aerului, cu o eficienta de 90%. Apoi, sistemul avansat de ioni S-Plasma vine in completarea procesului de filtrare prin intermediul unui invelis anti-bacterian care poate colecta chiar si cele mai mici particule de praf sau virusi, contribuind la crearea unui mediu mai proaspat si mai sanatos. Sistemul generator de ioni S-Plasma functioneaza prin neutralizarea contaminantilor biologici din aer, pe care ii transforma in vapori de apa inofensivi.

Seria K incorporeaza tehnologia dinamica Samsung 3D Wind, care distribuie in mod egal curentii de aer pe toata suprafata camerei, pe o raza de 13 metri, racind astfel mediul mult mai repede decat aparatele conventionale, iar utilizatorii pot simti instantaneu modificarea temperaturii.

In plus, lamele Wide Twin dublu-stratificate extind zona de acoperire a aparatului cu 120 de grade si degaja si un curent de aer vertical, la 90 de grade. Astfel, curentii de aer sunt controlati individual la unghiuri optime, oferind un suflu cu o raza mare de actiune, perfect pentru spatii mai extinse. Datorita imbunatatirii distributiei aerului, utilizatorii vor ajunge mai repede la nivelul propriu de confort termic.

K Series (Jungfrau Black) este disponibil la pretul recomandat de 3799 RON pentru versiunea cu o capacitate de 9000 (Racire Btu/ora), respectiv de 3999 RON pentru cel cu o capacitate de 12000 (Racire Btu/ora).

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#Samsung seria K smartphone, #Samsung Electronics Jungfrau Black, #Samsung imbunatatiri aer conditionat , #Investitii