Samsung amână lansarea Galaxy Z Fold 6 FE din cauza competiției. Ce oferea telefonul

Miercuri, 15 Mai 2024, ora 00:21
277 citiri
Samsung amână lansarea Galaxy Z Fold 6 FE din cauza competiției. Ce oferea telefonul
FOTO: GSMArena

Samsung simte presiunea competiției din China, motiv pentru care a ales să amâne lansarea modelului Galaxy Z Fold 6 FE.

Potrivit unor surse, lansarea Galaxy Z Fold 6 FE era planificată pentru octombrie 2024. Cu toate acestea, conducerea Samsung a decis să reprogrameze evenimentul, fără a anunța o nouă dată. În prezent, nu este clar dacă lansarea va mai avea loc sau dacă a fost anulată complet.

Samsung și-a îndreptat atenția spre îmbunătățirea experienței utilizatorilor cu modelele Galaxy Fold 6 și Flip 6. Astfel, experiența acumulată în dezvoltarea modelului Fold 6 FE va fi folosită pentru optimizarea costurilor și a produselor viitoare.

Seria Galaxy Z Fold FE ar fi trebuit să ofere o alternativă mai ieftină

Seria Galaxy Z Fold FE ar fi trebuit să ofere o alternativă mai accesibilă la telefoanele premium Galaxy Z Fold, păstrând multe dintre caracteristicile acestora, dar la un preț mai mic. Însă, se pare că prețul stabilit în faza de proiectare nu este suficient de competitiv în comparație cu ceea ce există deja pe piață, iar dotările nu sunt la nivelul așteptărilor.

Conform zvonurilor, prețul Galaxy Z Fold 6 FE ar fi pornit de la 799 USD pentru versiunea de bază, fiind considerabil mai ieftin decât Galaxy Z Fold 5, care are un preț de listă de 1.150 USD. Cu toate acestea, Samsung rămâne în urma producătorilor chinezi precum Oppo, Xiaomi, OnePlus, Huawei și Vivo, care au lansat deja telefoane pliabile la prețuri și designuri foarte competitive.

Pe lângă Galaxy Z Fold 6 FE, Samsung plănuia să lanseze anul viitor și o versiune mai accesibilă a seriei Galaxy Z Flip, denumită Galaxy Z Flip 7 FE.

...citeste mai departe despre "Samsung amână lansarea Galaxy Z Fold 6 FE din cauza competiției. Ce oferea telefonul" pe Ziare.com

Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Conform unui raport realizat de Counterpoint Research, piața de smartphone-uri din Europa a înregistrat o creștere semnificativă în primul trimestru al anului 2024, în linie cu trendul...
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
#Samsung, #Telefon pliabil, #smartphone , #Stiri Internet