Partenerii Senior Software nu au costuri legate de denominare

Marti, 14 Iunie 2005, ora 20:44
1067 citiri

Bucuresti, 14 Iunie 2005 - Trecerea la leul greu a utilizatorilor Senior.ERP Suite este un proces care nu implica costuri suplimentare din partea acestora. Pregatirea aplicatiei si planificarea interventiilor la clienti au fost finalizate si se asteapta momentul 1 Iulie. Denominarea leului reprezinta o schimbare majora in economia romaneasca, ce marcheaza intrarea intr-o perioada de stabilitate si crestere economica sustinuta. Pentru marea majoritate a companiilor romanesti acest proces implica un efort considerabil de adaptare si de management al schimbarilor solicitate de noile reglementari.

Unul dintre riscurile majore de gestionat in aceasta perioada este indus de modificarea infrastructurii software utilizate pentru managementul afacerii. Senior Software este alaturi de clientii sai in tot acest proces complex, dispunand de cunostintele teoretice necesare si de instrumentele concrete de implementare si actualizare a aplicatiilor din suita Senior.ERP Suite.

Suportul oferit clientilor se traduce practic in doua directii de actiune:

- efectuarea automata a denominarii pentru datele istorice (trecerea de la leul vechi la leul nou)

- utilizarea leului nou (RON) ca moneda de baza in desfasurarea activitatii, incepand cu data de 1 Iulie 2005

A"Procesul de denominare prin care am trecut in prima parte a acestui an reprezinta un exercitiu util pentru migrarea leului spre moneda europeana. Trecerea la leul greu este doar o etapa pe drumul spre Euro, care este deja folosita in cadrul solutiei Senior.ERP Suite ca moneda de referintaA", declara Lori Haiducescu, Director de Operatiuni al Senior Software.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor.

Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe website-ul Microsof(http://www.microsoft.com/Romania/Business/SolutionDisplaySet.aspx?VerticalID=2&HorizontalID=2#87).

Senior.ERP Suite - solutia pentru o afacere de succes

Senior Suite este o solutie ERP integrata, perfect adaptata legislatiei romane. Aplicatia este localizata in prezent in limbile romana si engleza si poate fi adaptata pentru orice alta limba de circulatie.

Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (comenzi-achizitii-vanzari, gestiune stocuri), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. De asemenea, solutia asigura controlul si managementul vanzarilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.

Despre Senior Software

Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web. Solutia proprietara Senior.ERP Suite include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service. Senior Software detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, Web Services. si NET Framework.

In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) cat si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL in mediu Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Aluplast Romania, B.Braun Medical, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, Danone PDPA, Dohler Romania, Eurosoft Spa (Italia), Koelner Romania, Opel diBas, Point Distribution Group, Regency Co, Romsoft - Depozitul de Calculatoare, RTC Holding, S&D Pharma Romania, Solvay Pharmaceuticals, Stryker Corporation.

Senior Software

Bd Unirii 45, ap 42-68

Sector 3, Bucuresti

Tel: (021) 326 7588 / 7448

Fax: (021) 326 7512

office@seniorsoftware.ro

www.seniorsoftware.ro