Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Office Express va investi aproape 200 mii de euro pentru cresterea vanzarilor cu 30%

Office Express va investi aproape 200 mii de euro pentru cresterea vanzarilor cu 30%

Office Express, distribuitor de produse pentru birouri, va investi peste 180.000 euro anul acesta, pentru dezvoltarea unui nou sistem de vanzari care va duce la cresterea cifrei de afaceri, cu cel putin 30%, potrivit reprezentantilor companiei.

Proiectul initiat de Office Express isi propune sa introduca pentru prima data in Romania, doi consultanti de vanzari in locul unuia singur, in relatia directa cu clientii. In acest mod fiecarui client i se va aloca mai mult timp.Prin aceasta investitie, Office Express urmareste de asemenea, acoperirea unor noi segmente de piata, precum si extinderea gamelor de produse distribuite de companie. Proiectul se numeste Trainee 2007 si consta in formarea unei echipe de 20 de agenti de vanzari care sa actioneze in subordinea directa a unui manager de vanzari.

Programul Trainee 2007 se va desfasura atat in Bucuresti, cat si in toate centrele teritoriale din tara. In prezent, 45 de procente din vanzarile Office Express vin din Bucuresti si aproximativ 55 de procente din restul tarii.

Office Express are o retea de distributie formata din 41 de puncte directe de vanzare in tara si peste 140 de reprezentanti de vanzari. Compania face parte din divizia birotice (Office) a grupului RTC, alaturi de alte companii specializate in distributia de papetarie, articole de birotica, produse IT si consumabile. Divizia Office a raportat o cifra de afaceri de 51 milioane euro pentru 2005.

RTC Holding este unul din cele mai mari grupuri comerciale cu capital romanesc, si cuprinde, in prezent, sapte divizii: Office (birotica si papetarie), Diverta (retail), ProCA (distributie IT&C), Mobishop (telecom), TCE (transport), Sistec-Sbsol (solutii IT), respectiv Dezvoltare.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1029 ori