Grupul RTC va deschide magazine Debenhams in alte 11 tari din Europa Centrala si de Est

Luni, 22 Februarie 2010, ora 15:52
1624 citiri
Grupul RTC va deschide magazine Debenhams in alte 11 tari din Europa Centrala si de Est

Grupul RTC a primit din partea retailerului de fashion Debenhams drepturile de franciza pentru alte 11 tari din Europa Centrala si de Est, se arata intr-un comunicat remis luni de RTC Holding si preluat de NewsIn.

"De 20 de ani, RTC-ul s-a concentrat pe extinderea businessului in Romania.

Speram ca in 10 ani sa avem peste 100 de magazine Debenhams operate de noi si sa generam rulaje de peste jumatate de miliard de euro.

Si sper, de asemenea, ca si celelalte divizii ale RTC sa urmeze capului de pod deschis de noi prin magazinele Debenhams.

Semnarea contractului de franciza cu Debenhams pentru inca 11 tari reprezinta probabil cel mai important moment din istoria grupului RTC", a declarat presedintele Grupului RTC, Octavian Radu.

Potrivit companiei, intrarea brandului pe cele 11 noi piete se va face pe masura ce vor fi identificate proiectele comerciale potrivite sa gazduiasca magazinele Debenhams, respectiv suprafete usor accesibile, de aproximativ 2.000 mp.

"In principiu vom intra in mall-uri pentru ca ele ne asigura atat traficul, cat si destinatia de cumparaturi.

Debenhams isi gaseste locul in centre comerciale, zone dedicate de shopping.

Suntem deja in negociere cu mai multi proprietari de astfel de locatii, astfel incat anul acesta am putea deschide primele 3-5 magazine noi, cu o dinamica mult mai mare in anii urmatori", a prcizat Ramona Stanciulescu, CEO-ul RAFAR, linia de business care opereaza francizele fashion in cadrul Grupului RTC.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#grup, # rtc, # debenhams, # europa, # centrala, # est , #stiri RTC