Diverta, in insolventa

Vineri, 28 Mai 2010, ora 00:02
2099 citiri
Diverta, in insolventa

Compania Diverta, membra a grupului RTC Holding, a anuntat inceperea procesului de insolventa, administratorul propus fiind Casa de Insolventa Transilvania, iar compania asteapta in cursul zilei de joi certificatul de grefa pentru confirmarea propunerii, informeaza Newsin.

Compania nu a dat detalii despre datoriile cumulate, acestea fiind disponibile in cursul zilei de vineri.

Conform Arhivei Electronice de Garantii Reale Mobiliare, conturile companiei au fost folosite pentru garantarea unui credit de trei milioane de euro, contractat de la Unicredit Bank de Sebra Francize, o companie membra a grupului RTC Holding, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, mai informeaza portalul de business money.ro.

Diverta detine in prezent 62 de magazine in 39 de orase cu o suprafata de peste 24.000 mp, inclusiv cel din Republica Moldova.

Diverta a incheiat anul financiar 2009 cu o cifra de afaceri de 35 milioane euro, in scadere cu aproximativ 30% comparativ cu 2008. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#diverta, #insolventa , #stiri RTC