Diverta a incheiat un parteneriat cu Symantec

Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 14:51
1591 citiri
Diverta a incheiat un parteneriat cu Symantec

Lantul de retail Diverta, parte a grupului RTC, a incheiat un parteneriat cu Symantec, companie producatoare de software tip antivirus/firewall pentru extinderea gamei pe acest tip de produse si vizeaza cresterea cu 15% a vanzarilor de software in 2009 pana la circa 230.000 euro, a anuntat compania. "Vanzarile de software din cadrul Diverta nu sunt foarte mari si se incadreaza undeva la circa 200.000 de euro si asta si din cauza ratei de piraterie dar si datorita faptului ca nu ne prea axam pe astfel de produse. Totusi putem spune ca din vanzarile de circa 200.000 euro pentru software in 2008, 50% vor proveni din comercializarile de produse antivirus printre acre amintim BitDefender, NOD 32 si Norton Antivirus", a declarat coordonatorul de marketing IT al Diverta, Stefan Ontica.


Diverta isi propune sa introduca produsele furnizate de Symantec atat in magazinele din Bucuresti cat si in cele din tara. In momentul de fata, produsele Norton Antivirus si Norton Internet Security se vand doar in mediul on-line, Diverta fiind primul retailer important ce aduce aceste produse la raft.


"Securitatea transferului de date este o problema constanta in world wide web (www), iar Diverta ofera solutii accesibile publicului sau. Diverta reprezinta un partener-cheie pentru Symantec in dorinta comuna de a asigura clientului final o securitate ridicata intr-o lume virtuala", este de parere si Henning Fries, Sales Manager Consumer Hungary & Romania de la Symantec.


Diverta face parte din grupul RTC, inregistrand anul trecut o cifra de afaceri de 46,5 milioane euro, mai mare cu 20% fata de 2006 si intentioneaza sa pastreze acelasi ritm de crestere si in 2008 cand vizeaza afaceri de peste 56 de milioane de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, vanzarile de carte reprezinta 30% din cifra de afaceri, produsele IT - 15%, restul fiind dat de produsele de papetarie, de produselor media, etc.


Symantec este lider global in oferta de solutii de securitate, stocare si adminstrare a sistemului, ce ajuta companiile si clientii in administrarea si securizarea informatiilor lor. Symantec a fost fondata in luna aprilie 1982 si are sediul central in California, SUA. Furnizorul global are peste 17.500 de angajati si deruleaza operatiuni in peste 40 de tari. Compania detine mai mult de 400 de patente in portofoliul sau, iar domeniile in care se afirma pe piata IT sunt: "Consumer Products", "Security and Compliance", "Storage and Availability Management" si "Symantec Global Services".

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...