Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Senatul retrage procedura de urgenta privind Rosia Montana, iar Comisia Economica isi amana decizia

Senatul retrage procedura de urgenta privind Rosia Montana, iar Comisia Economica isi amana decizia


Biroul Permanent al Senatului a aprobat, marti, retragerea procedurii de urgenta pentru dezbaterea proiectului de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, urmand ca plenul Senatului sa confirme propunerea.

Biroul Permanent al Senatului a aprobat retragerea procedurii de urgenta pentru discutarea proiectului privind Rosia Montana, in conditiile in care la nivelul USL s-a convenit revenirea asupra ideii infiintarii unei comisii speciale in acest caz.

In plus, Birourile Permanent reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au aprobat, marti, infiintarea Comisiei speciale pentru Rosia Montana.

De asemenea, membrii Comisiei economice, industrii si servicii au decis, marti, sa amane pentru o sedinta viitoare adoptarea unui raport la Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitatea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania, scrie Mediafax.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1316 ori