Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rosia Montana ingroapa trei secretari de stat de la Mediu

Rosia Montana ingroapa trei secretari de stat de la Mediu


Trei din cei patru secretari ai Ministerului Mediului au fost eliberati din functie prin decizia prim-ministrului Victor Ponta.

Cei trei secretari de stat sunt Ionut-Ciprian Iuga, Puiu Gelu si Elena Dumitru, Dumitru fiind singura dintre cei trei demnitari, eliberata din functie la cerere, conform deciziei publice in Monitorul Oficial miercuri.

Atat Ionut-Ciprian Iuga, cat si Puiu Gelu s-ar afla in subordinea Luciei Varga, potrivit reprezentantilor Ministerului, fiind desemnati de catre PNL. Singurul secretar de stat ramas in functie, conform site-ului institutiei este Anne Juganaru, numita de PSD.

Reprezentantii cabinetului ministrului nu au fost disponibili pana la publicarea articolului pentru a oferi mai multe informatii in legatura cu motivele plecarii lui Iuga si Gelu din Minister.

Ministerul Mediului este una din institutiile aflate in centrul atentiei in scandalul Rosia Montana. Ministrul Rovana Plumb a sustinut proiectul legii de incepere a exploatarii aurului de la Rosia Montana, dar a refuzat sa ofere avizul de mediu necesar inceperii mineritului in zona pana cand Parlamentul nu aproba proiectul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1691 ori