Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Comisia Rosia Montana va cere accesul la licenta de exploatare si la toate documentele ANRM

Comisia Rosia Montana va cere accesul la licenta de exploatare si la toate documentele ANRM


Membrii Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana au decis, marti, sa ceara accesul la licenta privind Rosia Montana si la toate documentele ANRM, a anuntat presedintele comisiei, Darius Valcov, mentionand ca el a inceput procedurile de obtinere a certifictului ORNISS.

"Astazi, in urma audierilor, pentru ca, ati vazut, a fost si Ministerul Mediului si ANRM, am hotarat impreuna cu colegii nostri sa cerem accesul la licenta care a fost acordata, precum si la toate documentele pe care ANRM le are si ati vazut disponibilitatea membrilor ANRM de a ne pune la dispozitie. Deja vom incepe procedurile pentru a avea acces la aceste documente", a precizat Valcov, dupa sedinta comisiei.

El a fost intrebat de ziaristi daca toti membrii din comisie au certificate ORNISS, avand in vedere ca dezbaterile de saptamana viitoare din comisie s-ar face pe informatii clasificate.

"Deja am inceput procedurile. Chiar acum eu ma voi duce sa semnez aceasta cerere pentru a obtine acest certificat. Sper ca si colegii mei sa faca acelasi lucru", a precizat Darius Valcov.

El a precizat ca membrii comisiei vor continua saptamana viitoare discutiile cu reprezentantii institutiilor importante.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1340 ori