Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Antonescu: PNL voteaza impotriva proiectului Guvernului privind Rosia Montana

Antonescu: PNL voteaza impotriva proiectului Guvernului privind Rosia Montana


Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca Biroul Permanent National (BPN) al partidului a reconfirmat decizia luata saptamana trecuta de catre grupurile parlamentare si care prevede ca PNL va vota, in Parlament, impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana.

"Rosia Montana. Proiectul de lege trimis de Guvern in Parlament referitor la exploatarea de la Rosia Montana. Nu. BPN a intarit, a reconfirmat la nivelul forului de decizie politica a intregului partid o decizie pe care grupurile parlamentare o luasera saptamana trecuta, care inseamna ca in Parlament PNL va vota impotriva acestui proiect de lege", a spus Antonescu.

El a precizat ca nu va relua argumentele acestei decizii, precizand ca ele se mentin.

Antonescu a spus ca, desi aceasta este decizia ferma a PNL, transformata vineri in decizie politica nu doar la nivel parlamentar, ci si al forului de conducere, acest lucru nu inseamna ca parlamentarii liberali nu vor participa la dezbateri, ca nu vor participa la comisia speciala care se va pronunta, care va avea discutii, intalniri cu toti cei care au un cuvant de spus in aceasta chestiune.

Antonescu a mai spus ca, in momentul in care Comisia speciala isi va incheia lucrarile si se va trece la dezbaterea in plen, atunci PNL va dezvolta pe larg motivele, ratiunile, argumentele pentru care PNL voteaza impotriva acestui proiect de lege.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1227 ori