Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vrei sa lucrezi la Romtelecom?

Vrei sa lucrezi la Romtelecom?
Compania de telefonie Romtelecom organizeaza primul targ propriu de joburi, la care ii invita pe toti cei care isi doresc o cariera de succes in una dintre cele mai importante companii de comunicatii din Romania, informeaza un comunicat de presa remis Bloombiz.

Targul de joburi Romtelecom isi deschide portile in data de 18 Septembrie 2007, in incinta Palatului Telefoanelor din Calea Victoriei 35, incepand cu orele 10:00 si se va incheia in aceeasi zi, la orele 19.00.

Posturile pe care compania le scoate la concurs sunt disponibile in cadrul Directiei Executive Comerciale - Segmentul Business, in departamentele de Marketing, Vanzari, Managementul Produsului, Call Center, BSC, GBM si Budget Controlling. Directia Executiva Comerciala - Segmentul Business a fost infiintata in urma cu cateva luni si se ocupa de relatia cu clientii companii ai Romtelecom.

CV-urile persoanelor interesate sa aplice in cadrul Romtelecom se pot trimite si la adresa: openday@romtelecom.ro

Bloombiz

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1109 ori