Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Valerian Vreme asteapta oferta OTE pentru restul actiunilor detinute de stat la Romtelecom

Valerian Vreme asteapta oferta OTE pentru restul actiunilor detinute de stat la Romtelecom

Ministrul roman al Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian Vreme, a anuntat ca asteapta oferta pe care i-o va face presedintele grupului elen OTE, Michael Tsamaz, in ceea ce priveste posibila achizitia a actiunilor pe care statul roman le mai detine la Romtelecom.

"Astept oferta lor, pe care o voi inainta apoi specialistilor. Nu voi accepta orice pret. Voi cere, totodata, lamuriri legate de informatiile aparute in presa potrivit carora Grupul OTE ar fi decis sa il destituie de la conducerea Romtelecom pe Yorgos Ioannidis", a spus Valerian Vreme.

Ministrul Comunicatiilor a mai spus ca, in cazul in care nu ajunge la o intelegere cu cei de la OTE, ar prefera sa listeze pe bursa un pachet din actiunile Romtelecom.

Potrivit informatiilor aparute in presa, oferta grecilor de la OTE pentru a cumpara actiunile detinute de statul roman la Romtelecom ar fi de 350 de milioane de euro.

Ministrul Valerian Vreme a participat joi la un eveniment organizat de ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) pentru a celebra 20 de ani de administrare a spectrului radio in Romania.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) informa, la sfarsitul lunii noiembrie, printr-un comunicat, ca secretarul de stat in cadrul MCSI Marius Fecioru a transmis reprezentantilor Romtelecom, in cadrul unei intalniri, intentia ministerului de a valorifica actiunile pe care le detine in cadrul companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1480 ori