Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Telefonie mobila si internet by Romtelecom

Telefonie mobila si internet by Romtelecom

Romtelecom va lansa in aprilie servicii de Internet mobil de mare viteza, in cateva zeci de orase din Romania, au anuntat vineri reprezentantii operatorului de telefonie.

Produsele vor fi branduite Romtelecom, iar noile servicii le vor completa pe cele deja existente, de telefonie fixa si Internet fix.

Autoritatea de Comunicatii a desemnat, in septembrie 2008 Romtelecom drept castigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz.


Potrivit institutiei, serviciile minimale care trebuie oferite pe aceasta frecventa sunt servicii de voce, servicii de transmisiuni de date la o viteza minima de transfer download de 128 Kb/s si servicii specifice sistemelor PAMR (servicii de voce push to talk, servicii simultane de voce si date, servicii de dispecerat, prioritizarea si punerea in asteptare automata a convorbirilor, convorbiri intre componentii unui grup definit, alocare dinamica in grupuri).


Serviciile optionale ce pot fi oferite sunt servicii de localizare, de pachete de date/IP, capabilitatea de a furniza servicii de retele private virtuale (VPN) si aplicatii video.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3264 ori
Citeste mai multe despreinternet mobil romtelecom telefonie