Romtelecom vrea sa deschida 40 de magazine in 2008

Luni, 12 Noiembrie 2007, ora 13:17
1110 citiri
Romtelecom vrea sa deschida 40 de magazine in 2008

Romtelecom a inaugurat luni la Timisoara un magazin, dupa o investitie de 90.000 euro, iar in urmatoarele luni va mai deschide inca cinci astfel de magazine, tinta pentru 2008 fiind sa deschida 40 de magazine, a anuntat luni compania."Ne-am propus ca anul viitor sa deschidem alte 40 de magazine. Clientii nostri au nevoie de spatii unde pot afla tot ce ii poate interesa legat de companie si serviciile sale", a declarat in comunicat directorul general Romtelecom, Yorgos Ioannidis.

Romtelecom a deschis luni un nou magazin in Timisoara, urmand ca in urmatoarele luni sa inaugureze alte cinci magazine noi in Galati, Cluj-Napoca, Brasov, Turda si Braila, care se adauga celui deja deschis la Tirgu Mures.

Noile magazine Romtelecom sunt dotate cu sistem wireless de acces la Internet, plasme, laptopuri, pe care clientii vor putea testa gratuit serviciile de Internet si televiziune ale companiei, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companiile mici si mijlocii. in aceste magazine sunt prezentate si pachetele My Office, care furnizeaza companiilor mici si mijlocii o solutie la cheie nu numai pentru serviciile de comunicatii, dar si pentru echipamentele necesare.

Fiecare magazin are o suprafata medie de 100 metri patrati si este delimitat in zona de vanzare servicii si produse Romtelecom, zona Demo Dolce, zona de promotii, zona servicii de voce Romtelecom, zona Cosmote unde clientii au acces la solutiile de telefonie mobila, zona de solutii de business pentru intreprinderile mici si mijlocii si zona Plata facturii.

Romtelecom a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afisase pierderi de 4,2 milioane euro, iar veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro, conform raportului finaciar al OTE Group. Compania are in prezent 75 de magazine proprii la nivelul intregii tari si beneficiaza de alte 337 puncte de prezenta prin intermediul partenerilor sai.

<br /><br /><b>Bloombiz.ro Newsletter </b><p /><p>Aboneaza-te la <a href="http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4" target="_blank">newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.</p><br />

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...