Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romtelecom va furniza servicii de comunicatii U.M. 0296

Romtelecom va furniza servicii de comunicatii U.M. 0296

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, va furniza sevicii de comunicatii U.M. 0296 din Bucuresti pe o perioada de trei ani, pentru suma de 22.377.443,4 lei, potrivit unui anunt de atribuire de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, informeaza NewsIn.

Romtelecom va oferi servicii de telefonie si de transmisie de date.

Contractul a fost atribuit prin negociere fara anunt de participare, criteriul de atribuire fiind "pretul cel mai scazut".

Potrivit ultimului raport financiar al OTE, veniturile Romtelecom din primele noua luni ale anului au scazut cu 7,2% comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 609,4 milioane euro, datorita, in principal, scaderii cu 15% a incasarilor pe segmentul voce din trimestrul III.

Conform raportului actionarului majoritar al OTE, care detine 54,01% din actiunile Romtelecom, profitul OIBDA (inainte de includerea deprecierii si a amortizarii) al operatorului roman de telecomunicatii a crescut cu 2,9% in perioada ianuarie-septembrie, de la 196,3 milioane euro la 201,9 milioane euro.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2987 ori
Citeste mai multe despreromtelecom servicii telefonie date