Romtelecom va disponibiliza cateva sute de salariati in aceasta saptamana

Luni, 28 Iunie 2010, ora 13:02
1959 citiri
Romtelecom va disponibiliza cateva sute de salariati in aceasta saptamana

Cateva sute de salariati ai Romtelecom vor parasi operatorul prin programul de disponibilizari voluntare, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis, informeaza Mediafax.

"Acest program se va incheia miercuri, 30 iunie. In prezent, Romtelecom are sub 9.000 de angajati. Nu avem o tinta cu privire la numarul de salariati care vor ramane in companie pana la finele anului, pentru ca analizam impactul mai multor variante de studii privind disponibilizarile pe care le-am putea pune in practica", a afirmat Ioannidis.

El a adaugat ca salariatii Romtelecom care vor pleca voluntar vor primi compensatii de pana la 14.000 de euro, in functie de vechime.

La inceputul acestui an, Romtelecom a transferat catre Ericsson Romania aproximativ 400 angajati care activau in departamentele Comutatie si Electroalimentare, in baza unui acord pe o perioada de cinci ani pentru externalizarea unor operatiuni de teren.

Pe de alta parte, operatorul a anuntat, in februarie, ca va disponibiliza, de la 1 mai, un numar de 600 de salariati din divizia Operatiuni, in vederea reducerii costurilor si cresterii eficientei companiei, pe fondul presiunii competitionale.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#disponibilizari, #romtelecom, #salariati , #stiri Romtelecom