Romtelecom: Tarife reduse cu 40% din 11 august

Luni, 11 August 2008, ora 14:18
3476 citiri
Romtelecom: Tarife reduse cu 40% din 11 august

Operatorul de telecomunicatii a redus de luni cu peste 40 la suta tarifele convorbirilor interurbane in reteaua companiei, efectuate in orele de varf, informeaza Romtelecom.

De asemenea, apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania scad cu 17 la suta.


Astfel, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale, compania adaugand lunar 10 minute in plus abonamentelor pentru serviciile de telefonie Confort 50. Numelel abonametul Confrom se modifica in 'Voce'.


"Acestea sunt beneficii suplimentare oferite de acum clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania", se precizeaza in comunicatul Romtelecom.


Pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard - 1,89 eurocenti/minut), respectiv 4,5 eurocenti/minut fara TVA pentru apelurile catre alte retele fixe. In plus, pentru a face si mai usor de inteles ofertele sale de servicii, Romtelecom redenumeste abonamentele de telefonie fixa. Astfel, pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera acestea, 'Confort' va fi inlocuit in denumirile tuturor abonamentelor cu 'Voce', iar noile nume vor anunta si beneficiile principale acordate clientilor.

De pilda, abonamentul Confort 50 se va numi Voce Seara & Weekend, subliniind beneficiul pe care il ofera: convorbiri gratuite seara si in weekend, in timp ce abonamentul Confort Standard se transforma in Voce Start.


'Toate aceste schimbari, de pret si de nume, ne aduc mai aproape de necesitatile clientilor nostri. Noile tarife ii vor incuraja pe clientii nostri sa vorbeasca si mai mult decat pana acum, fara costuri suplimentare, iar noile denumiri vor face abonamentele Romtelecom mai usor de inteles pentru clientii companiei,' a declarat Joerg Zeddies, director executiv comercial segment rezidential Romtelecom.


Tot din 11 august abonatii Voce Start (fostul Confort Standard) vor beneficia de convorbiri gratuite in retea intre orele 18 si 22 pe parcursul intregii saptamani, iar abonatii Voce Seara & Weekend (fostul Confort 50) vor primi 10 minute de convorbiri in retea in timpul orelor cu trafic ridicat (8 dimineata - 6 seara) pe langa cele 50 de minute deja incluse in abonament, fara sa plateasca nici o taxa suplimentara la abonament.


In plus, clientii care se vor abona pana pe 11 septembrie la Voce Seara si Weekend si Voce Nelimitat vor beneficia, in functie de perioada contractuala de 1 sau 2 ani, de 50 la suta reducere la valoarea abonamentului pentru 6, respectiv 12 luni, o optiune inclusa in abonament si factura detaliata pentru aceeasi perioada, iar taxa de instalare a serviciului va fi de asemenea inclusa in pretul abonamentului. Cei care contracteaza serviciul pentru 2 ani primesc si un telefon DECT Siemens AL 140.