Romtelecom scade preturile pentru Internet de banda larga

Luni, 28 Iunie 2010, ora 13:19
2195 citiri
Romtelecom scade preturile pentru Internet de banda larga

Romtelecom, cel mai mare operator local de telefonie fixa, reduce de luni preturile pentru serviciile de broadband la nivel national, cu procente cuprinse intre 17 si 29% fata de preturile promotionale anterioare, pana la cel mai mic nivel din istoria companiei, din cauza crizei, informeaza NewsIn.

"Romtelecom reduce de luni preturile pentru serviciile de broadband la nivel national, cu procente cuprinse intre 17 si 29% (fata de preturile promotionale anterioare), in paralel cu simplificarea ofertei de Internet, pentru a-i ajuta pe clientii sai persoane fizice sa aleaga mai repede si cat mai bine pentru a se bucura de cea mai placuta experienta. De acum, vor fi disponibile trei preturi unice pentru internetul fix de banda larga: 2,9 euro, 4,4 euro sau 5,9 euro/luna, fara TVA", a anuntat luni compania.

Directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a luat aceasta decizie pe fondul crizei economice.

"Romtelecom unifica si simplifica portofoliul sau de servicii de Internet broadband pentru toti clientii rezidentiali, atat pentru cei noi, cat si pentru cei existenti, incercand astfel sa vina in sprijinul acestora in aceasta perioada economica dificila. Abonamentul Clicknet Surf, care ofera viteze de download de pana la 2Mbps, va costa 2,9 euro/luna (fara TVA). Clicknet Play va avea acum un tarif unic de 4,4 euro/luna (fara TVA) si va asigura viteze de download de pana la 50 Mbps, in timp ce Clicknet Power va fi disponibil la un pret unic de 5,9 euro/luna (fara TVA) si va asigura viteze de pana la 100 Mbps, in functie de conditiile tehnice disponibile", se arata intr-un comunicat al companiei.

Viteza maxima disponibila pentru fiecare abonament se va aloca in functie de capacitatea liniei.

Viteza poate varia in functie de adresa la care se furnizeaza serviciul.

Scaderea tarifelor a devenit posibila ca urmare a deciziei Romtelecom de a prelua cheltuielile care apareau in unele cazuri legate de furnizarea serviciilor in anumite zone si de a le oferi clientilor sai cele mai mici preturi posibile, afirma reprezentantii companiei.

"Ne tinem promisiunile legate de strategia Clientul pe locul 1. Astazi, acest lucru se traduce prin pastrarea aceleiasi calitati, cu preturi mai mici. Internetul de banda larga este mult mai accesibil acum pentru toti clientii nostri si speram ca acest lucru sa fie de ajutor pentru bugetul unei familii, mai ales acum, in contextul crizei economice", a declarat Yorgos Ioannidis.

Fiecare nou client va primi gratuit un router Wi-Fi, care raspunde nevoii de mobilitate a clientilor si asigura o experienta completa cu Internetul de banda larga.

Routerul se acorda la contractarea oricarui tip de abonament de internet broadband, pentru o perioada de doi sau trei ani.

In plus, pentru cei care utilizeaza atat servicii de internet, cat si de voce, se aplica o reducere de 35% fata de preturile de lista pentru 5 tipuri diferite de abonament de voce fixa.

Astfel, abonamentele de voce vor avea, dupa reducere, preturi intre 4,5 euro/luna si 8,8 euro/luna, fara TVA.

Abonamentele includ sute sau chiar mii de minute in retelele Romtelecom si Cosmote si pana la sute de minute catre alte destinatii mobile si internationale, fiind alegerea perfecta pentru o familie.

#broadband, #internet, #romtelecom, #tarife , #stiri Romtelecom

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Experții confirmă: Cum să îți îmbunătățești semnalul Wi-Fi. Cele mai importante reguli
  2. Hoții au furat primul transport de telefoane Realme GT 6. Lansarea dispozitivului, în pericol să fie amânată
  3. Samsung revine cu noi funcționalități în actualizarea One UI 6.1.1. Ce oferă gigantul tech
  4. Metoda revoluționară prin care cancerul poate fi detectat din timp. Care este rolul inteligenței artificiale
  5. Google Chrome lansează o funcție extrem de utilă, disponibilă pentru utilizatorii de Android
  6. Ce înseamnă Google? Surpriza din spatele numelui celui mai popular motor de căutare
  7. Vești bune pentru șoferi! Android Auto lansează o nouă aplicație așteptată
  8. Răspunsurile înfricoșătoare ale unui preot creat de AI. Ce „sfaturi” le dădea robotul credincioșilor
  9. Japonia anunță o investigație oficială pe subiectul OZN. Ce incidente au fost raportate în regiune
  10. SpaceX anunță noua antenă starlink ultra-portabilă. Specificații, disponibilitate și preț