Romtelecom reduce tarifele cu 33%

Luni, 08 August 2011, ora 13:29
2931 citiri

Incepand de azi, serviciile de televiziune, internet si voce de la Romtelecom sunt integrate in pachete cu tarife de pana la 33% mai scazute, conform NewsIn.

Pachetele pot fi personalizate in functie de nevoile de consum specifice fiecarui client, spun reprezentantii Romtelecom.

"Am pregatit pentru clienti exact ceea ce stim ca asteapta de la noi: oferte integrate, o singura factura, care asigura reduceri mai mari decat daca serviciile ar fi achizitionate separat sau chiar fata de ofertele disponibile anterior.

Prin urmare, restructuram pachetele destinate persoanelor fizice si dam mai multa putere clientului pentru a-si alege combinatia de servicii si preturi care raspunde cel mai bine nevoilor sale individuale de comunicare", a declarat directorul executiv strategie si comercial rezidential al Romtelecom, Ovidiu Ghiman.

In urma studiilor efectuate de companie, au fost identificate trei niveluri principale de consum in functie de care au fost grupate abonamentele de voce, respectiv internet si televiziune (prin satelit si IPTV), deja existente in portofoliul companiei, in trei tipuri de pachete standard.

Astfel, noile pachete sunt disponibile in trei variante de consum - de baza, mediu si avansat - pentru fiecare dintre servicii, care pot fi combinate in functie de preferinte.

Pachetele care includ trei servicii in aceeasi varianta sunt disponibile la tarife intre 13 si 19 euro, fara TVA, aducand clientilor reduceri lunare de pana la 33% fata de preturile individuale ale produselor.

Daca un client alege un anumit pachet de trei servicii, dar opteaza pentru o varianta superioara de abonament pentru unul dintre servicii, va plati in plus, lunar, un euro (fara TVA)/serviciu, pastrand controlul asupra costului si putandu-se astfel bucura de beneficii suplimentare.

Clientii pot opta si pentru pachete care includ cate doua servicii, respectiv internet broadband si voce sau televiziune si voce, cu preturi care incep de la noua euro si ajung pana la 16 euro, fara TVA.

De asemenea, clientii care au pachete de doua servicii pot trece la o varianta superioara de abonament pentru 1,5 euro in plus pe luna, fara TVA, pentru fiecare serviciu.

Echipamentele aferente serviciilor de voce si internet din noile pachete sunt oferite cu chirie zero pe toata durata de utilizare a serviciului. Echipamentele aferente serviciului de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,4 euro (fara TVA), pentru clientii noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romtelecom, #tarif romtelecom, #televiziune, #internet, #telefonie , #stiri Romtelecom