Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romtelecom ofera instalare telefonica gratuita

Romtelecom ofera instalare telefonica gratuita

Romtelecom desfasoara o promotie speciala destinata clientilor persoane fizice, care solicita instalarea unei linii telefonice principale sau ISDN 2, care solicita mutarea exterioara a liniei sau care au cereri de instalare a unei linii telefonice in asteptare si beneficiaza de solutie tehnica in perioada promotiei, informeaza un comunicat al companiei. Clientii care vor semna pana la data de 31 decembrie contracte pe un 1 an vor beneficia de instalare gratuita pentru linia telefonica si abonament gratuit timp de 2 luni pentru linia telefonica principala. Oferta este valabila pentru abonamentele de tip Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300 si 400 minute incluse. La alegere, clientii pot opta pentru abonamentul gratuit timp de doua luni pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX la cre se adauga 2 luni abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de alegerea clientului: Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World.

Cei care incheie contracte pe doi ani beneficiaza de instalare gratuita, abonament telefonic gratuit timp de 4 luni (prima luna de contract, a doua, a 13-a si a 14-a) pentru linia telefonica principala (pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300, 400 minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX. Clientii care semneaza contracte pentru o perioada de 2 ani de zile beneficiaza de asemenea de 4 luni de abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de preferinta: Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 938 ori