Romtelecom ieftineste cu 20% abonamentele pentru internet de banda larga

Marti, 15 Aprilie 2008, ora 13:16
1350 citiri
Romtelecom ieftineste cu 20% abonamentele pentru internet de banda larga

Romtelecom reduce preturile abonamentelor pentru internet de banda larga cu 20% fata de valoarea de lista, acestea ajungand la 20 de euro pe luna pentru serviciul ClickNet 6 Mbps cu desktop inclus, respectiv 27 de euro in varianta cu laptop inclus, informeaza compania.De asemenea, Romtelecom acorda un computer, laptop sau desktop, clientilor care se aboneaza la serviciul ClickNet de 6 sau 8 Mbps pentru o perioada de trei ani, incepand de luni, pana pe data de 31 mai, arata un comunicat al companiei.


De asemenea, exista si varianta de pachet ClickNet 8 Mbps cu laptop, pentru 39 euro pe luna. Clientii pot alege unul dintre cele patru modele de modemuri disponibile, cu preturi incepand de la 39 euro, fara taxa de activare. Toate preturile sunt exprimate fara TVA.


Pentru clientii care doresc doar serviciul de acces la Internet, exista mai multe optiuni de abonamente cu viteze incepand de la 2 Mbps si preturi de la 7,5 euro pe luna, fara TVA, cu unul dintre modelurile de modem inclus in abonament.