Romtelecom a lansat un abonament de acces la Internet

Luni, 25 Mai 2009, ora 15:05
1685 citiri
Romtelecom a lansat un abonament de acces la Internet

Romtelecom a lansat, luni, un abonament care permite transferul datelor cu viteze de pana la 12 Mbps si a redus preturile abonamentelor pentru acces la Internet cu 50%, care vor varia intre 7,5 si 19 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telefonie fixa.

In cazul abonamentului Clicknet 3 Mbps, operatorul a majorat viteza de la 2Mbps la 3Mbps si a mentinut tariful, la 7,5 euro/luna (fara TVA).

"Cele mai mari reduceri de pret, de 20 si, respectiv, 12 euro, se aplica abonamentelor Clicknet cu viteze de 20 Mbps si 8 Mbps, pentru care se va plati un tarif promotional de 19 si, respectiv, 12,5 euro (fara TVA)", se arata intr-un comunicat al Romtelecom remis, luni, agentiei MEDIAFAX.

Toate abonamentele Clicknet pentru clientii persoane juridice includ, de asemenea, pe langa conexiunea la Internet, un cont de e-mail cu o capacitate de 7 Gb pe platforma Google si un spatiu de gazduire pentru o pagina de internet de 30 pana la 100 MB, sau solutia de gazduire profesionala Be Online Start si un modem gratuit, in functie de perioada contractuala.

La cerere, clientii pot primi, de asemenea gratuit, un IP static, in cazul abonamentelor Clicknet 3 Mbps si 6 Mbps. Pentru celelalate servicii Clickent din portofoliu IP-ul static este oferit gratuit la abonare.

In functie de perioada contractuala a abonamentelor clientii pot beneficia de trei sau sase luni de abonament gratuit. Romtelecom a redus preturile si pentru pachetele de servicii SmartPack cu pana la 12 euro pe abonament.

"Aceste pachete includ o conexiune la Internet de mare viteza, voce fixa si solutii profesionale de gazduire. Reducerile de preturi operate pentru serviciile Clicknet pentru clientii persoane juridice si SmartPack sunt valabile pentru noii clienti", se arata in comunicat. Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa, cu aproape trei milioane de linii.

 

#abonament, #internet, #reduceri, #romtelecom, #tarife , #stiri Romtelecom