Romtelecom a lansat solutia wireless ClickNet HotZone

Marti, 29 Iulie 2008, ora 14:27
2734 citiri
Romtelecom a lansat solutia wireless ClickNet HotZone

Romtelecom a lansat, dupa o perioada de testare, ClickNet HotZone, o solutie wireless de acces la internet care poate fi instalata in restaurante, gari, aeroporturi, biblioteci, hoteluri, universitati, scoli, cafenele, benzinarii, supermarketuri si alte locuri publice.

Conform unui comunicat remis, marti, AGERPRES, fata de accesul la internet wireless, ClickNet HotZone include servicii precum planificare retea wireless, construire retea wireless locala, portal customizat, inregistrare si autentificare utilizatori, suport si mentenanta.

Clientii-companii care solicita serviciul de acces wireless de la Romtelecom pot alege una dintre cele trei variante de acces pentru utilizatorii finali: acces nerestrictionat (clientii business pot oferi serviciul gratuit utilizatorilor finali), pre-paid sau post-paid.

Clientii ClickNet HotZone dispun de o viteza la internet de pana la 20 Mbps, in cazul unei conexiuni ADSL, si pana la 50 Mbps, in cazul unei solutii pe fibra optica (MetroNet), dar si de un portal personalizat cu elementele de branding proprii (logo, elemente grafice si text etc.), prin care se face accesul utilizatorilor finali.